Wij stellen vragen aan Jolien en Herbert die samen een baby’tje op komst hebben

| ,

Hoera, er is weer een nieuwe serie van Temptation Island! Heel Nederland staat met mij te juichen. Maar ik ben nog helemaal niet klaar met de oudere Temptations. Hoe gaat het nu met ze? Wij van Kids en Kurken willen zoooo graag meer weten  van Jolien en Herbert!  Afgelopen weekend heeft Jolien haar buikje op Instagram gepost. Temptation Baby nummer 2 (klik hier voor het interview met de ouders van Temptationbaby nummer 1) is overduidelijk onderweg. We namen contact op met Jolien en Herbert en stelden de vragen die alle mensen – ja ook jullie – op het puntje van de tong liggen!

3. Hebben jullie een goede basis van vertrouwen?

Ja, we vertrouwen nu elkaar echt volledig. Ik weet niet hoe het komt, maar we zijn veel closer geworden en vertellen nu echt alles aan elkaar. We zijn ook heel open naar elkaar, wat natuurlijk een goede basis van vertrouwen is.

4. Wanneer besloten jullie voor een kindje te gaan?

Ik wilde altijd een kindje op mijn 25e, en onze voornemen van 2018 was om te beginnen aan een gezinnetje, iets waar we al onze liefde kunnen aan geven en waar we echt moeten voor zorgen. We zouden starten in de zomer, maar het is er dus iets vroeger dan verwacht 😊… uiteraard heel welkom!

8. Wat voor ouders willen jullie graag zijn?

Moderne ouders, niet te streng maar ook niet los. Het kindje moet weten wat mag en absoluut niet. We willen ook dat hij of zij zich inzet voor school. Studies zijn belangrijk, ik heb spijt dat ik mijn hoge school niet heb afgemaakt, dus ik zal er zeker voor zorgen dat mijn kindje dit wel in de toekomst zal doen. We willen ons kindje ook modebewust maken, we willen er een cool, hip kindje van maken.

9.  Welke principes en rituelen willen jullie graag overdragen?

Hij of zij moet weten wat zijn achtergrond is. We zullen van in het begin het kindje tweetalig opvoeden of drietalig (Portugees, Nederlands en Spaans of Frans). Dit kan hij of zij dan altijd gebruiken in het latere leven.

Heb ook respect voor uw eigen lichaam. Daar gaan we heel streng op zijn, niet door dingen te gaan verbieden, maar het op een juiste manier te tonen.

Hij of zij moet ook gezond zijn en fit. Dit is belangrijk vind ik, bezig zijn met iets van sport of dans of wat ook, een beetje creativiteit.

Dit is het zowat… we kijken vooral uit naar 16 november, wanneer het wondertje op de wereld komt, hoe het kindje er zal uitzien…

Klik hier om meer over de lieve Jolien te lezen. Uiteraard heeft Herbert ook Instagram. Klik daarvoor hier.

Plaats een reactie