waterpokken en hagenezen, maar leuk dat het was!

| , ,

Ibiza, you love iT or hate iT….

We gingen voor de 4e keer naar ons plekje vol geluk. De eerste keer dat Milan mee was zat hij nog veilig in mijn buik. De tweede keer was toen Milan 9 maanden oud was, wij gingen en hij niet. Het was heerlijk dat geven we eerlijk toe. Met vrienden het eiland rond en na die hysterische eerste maanden waarin je op stand overleven staat vonden wij elkaar weer helemaal. De derde keer was Milan net 2 en liep luid babbelend met ons mee over de boulevard. We vertoefden in 2 heerlijke huizen aan de Noordkant en Noord-oostkant van het eiland. Met z’n drieën kunnen we de wereld aan en genieten we maximaal.

In de zomer van 2017 gingen we opnieuw want stiekem vinden we het met een jong kind heerlijk dat je weet naar welk strand je moet gaan en waar de lekkere restaurants zijn. Op avontuur en de wereld ontdekken dat doen we als Milan wat ouder is. Dit jaar gingen onze lieve buren en hun dochter met man en kind ook. We zaten in appartementen Blanco Sol, voor kids een walhalla, voor ons….dat komt later.

Omdat wij een gezin zijn met 1 kind is het met een leeftijd van 4 wel zo leuk als er andere kids zijn waarmee Milan kan spelen. Nou die waren er hoor, en ze spraken allemaal Nederlands met Haags accent. Ik kom uit Amsterdam, I rest my case.


Jan en ik hebben ons in de avonden wanneer Milan sliep enorm vermaakt met burgerlijk Yahtzee spelen, flessen rosé drinken en stapels brood gedoopt in de aioli eten.

Genoten, dat hebben we en die waterpokken die vergeten we snel.

Dit jaar gaan we naar Italië, het land van de pasgetti (spaghetti). 7 Dagen en dat is lang zat.

ISABEL

Plaats een reactie