Een succesvolle eigen tassen- en kledinglijn èn alleenstaande mama: mevrouw van der Mast

|

Deze keer is onze Instalady een bekende blogger, maar ook thuis in de fashion met haar eigen kleding- en tassenlijn. Haar feed ziet er fabulous uit. Alle foto’s passen bij elkaar. Ze heeft een kindje en is alleenstaande moeder. Hoe houdt ze alle ballen toch in de lucht?! Maak kennis met Francisca van der Mast.

Naam: Francisca van der Mast

Aantal volgers: ruim 82K

1.Stel jezelf even voor. Wat doe je zoal in het leven?

Ik ben Francisca van der Mast en ben naast moeder, een blogger en ontwerp en maak tassen en ik heb sinds kort een knitwear lijn!

2. En dan zie je ineens twee streepjes op de test! Hoe reageerde je en wat dacht je?

Haha, ik schrok me kapot, maar was er wel snel over uit dat ik het kindje wilde houden 🙂 en ik voelde direct ook die sterke moeder liefde.

3. Je bent een alleenstaande moeder. Heeft de papa wel een rol in jullie leven?

Nee, ik doe het alleen en we hebben geen contact met hem.

4. Wat vind je leuk en wat irritant aan het moederschap?

We hebben het heel gezellig samen. Eigenlijk vind ik niets irritant. Ik denk af en toe wel eens, dat er ooit een tijd was, dat ik gewoon kon doen wat ik wilde, zonder rekening te houden met een ander. Maar aan de andere kant, doe ik nu juist allemaal dingen die ik werkelijk wil, vanwege mijn zoon! Die is mijn grootste drijfveer.

5. Hoe was je bevalling?

Ontzettend zwaar! Haha, en die weeën!! Hoe bizar! Maar daarnaast het mooiste wat ik heb meegemaakt. Toen hij er eenmaal was, voelde ik me zo sterk en blij! Maar k was wel blij dat het achter de rug was, hahaha. Al wist ik ook wel vrij snel, dat mocht het me gegeven zijn, ik nog wel een kindje zou willen. Maar ja, ik ben al single sinds mijn zwangerschap, dus ik weet niet of dat nog gaat gebeuren. Ik sluit een pleegkindje niet uit trouwens. Er zijn veel kinderen die geen warm thuis hebben, dat breekt mijn hart. Ik zou graag zo’n kindje een liefdevol thuis willen geven. Ik heb al een kind, er is nog wel ruimte voor nog 1! Hahah.

6. Wat een gaaf brand heb jij opgezet! Hoe combineer je dat met ouder zijn? Lijkt me pittig! 

Gaat eigenlijk wel vanzelf, het is zo onregelmatig werk allemaal, dat ik dingen onder zijn schooltijd doe en in de avonden. Verder past mijn moeder ook wel op als ik dat vraag, als ik iets in het weekend doe, dus eigenlijk is dit ideaal, als je moeder bent.

7. Hoe kom je aan zoveel volgers denk je?

Nou, ik krijg de laatste tijd veel complimenten dat mensen mijn feed zo mooi vinden! Dat vind ik geweldig om te horen. Ik maak graag mensen blij. Ik heb ook mijn voorbeelden en dan te horen dat mensen inspiratie uit mijn feed halen, is toch wel een doel bereikt! Ik denk dat ik wel sympathiek overkom ook (ben ik in het echt ook;)) en wat ik hieronder aangeef, heeeeel veel tijd erin stoppen. Mijn hele familie werd gek van mij en mijn telefoon. Maar ja, ik was zo doelgericht. Maar ik wil nu ook erop letten dat ik echt tijd neem voor de mensen om me heen en dat ding aan de kant leg. Dat lukt me wel redelijk.

8.  Wat is jouw gouden Instagram tip?

Tja dat zijn er meerdere… vind je eigen stijl, gebruik dezelfde filters, maak echt goede foto’s (een fotograaf is ook fijn), en besteed minimaal een uur per dag aan reageren op anderen. Maak jezelf zichtbaar! Zorg dat ze je gaan zien. En heb er plezier in, want anders houd je het zeker niet lang vol.

9. Als je één wens mocht doen, wat zou dat zijn?

Afgezaagd misschien, maar dan wereldvrede.. geen ellende meer in de wereld. Ik kan me het leed van de wereld erg aantrekken. Ben nogal een gevoelig mens… zeg maar heel erg, haha.

10. Wat zijn jouw doelstellingen voor de komende jaren?

Doorgaan met hoe ik nu ga. Doorgroeien, mooie content maken, samenwerken met mooie mensen en merken. Mooie dingen maken en ontwerpen. Veel van de wereld zien. Een mooi leven creëren voor mijn zoon en mij (en wie weet wie er nog allemaal bijkomen).

Er is nog zoveel meer te lezen en te zien van Francisca! Klik hier voor haar Instagram en hier voor haar website.

Plaats een reactie