De perfecte mamatas volgens Kids en Kurken! Wil je weten welk merk dat is?!

| , ,

Jemig, wat moet je als mama veel bij je hebben als je met de kids de deur uit gaat! Fles, poedermelk, speen, luiers, billendoekjes, sudocreme, verschoonmatje, babyspeeltje, slabbetje, fruit, beker, spuugdoek, pakjes sap, knuffel en nog veel meer. Maar vergeet vooral je eigen spullen niet: telefoon, portemonnee, agenda, oplader, make-uptasje, zonnebril, zonnebrand, ben ik nog iets vergeten? Je begrijpt dat de tas groot moet zijn. Maar wij van Kids en Kurken willen ook een stijlvolle glamourtas. Nou, en die hebben we gevonden. Meet All-Time Favourites. Ze hebben heerlijke uitvoeringen: luipaard, zebra, slang, maar ook glit & glam. Handig want de tas is ook ideaal als sport- of strandtas. Menig BN’er heeft al een fijn exemplaar gekocht. Wij hebben de founder geïnterviewd en een paar mooie exemplaren voor je in dit verslag gezet. Ow, en wil je zelf tussen de  fabulous collectie kijken? Klik dan vooral hier.  

1. Hoelang bestaat All-Time Favourites  al? 

Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb All-time Favourites in 2015 opgericht als stylish antwoord op die handige, maar niet zo hippe Zweedse blauw/gele shopper. Ik zag zo vaak leuke vrouwen hiermee sjouwen, dat ik vond dat daar iets aan gedaan moest worden. De eerste shopper die ik ontwikkelde was de python shopper en deze was een instant success. Toen heb ik mezelf een jaar gegeven om van die ene python tas een heel merk te bouwen en op te zetten. Het resultaat nu 3 jaar later is een complete collectie grote shoppers mét rits in allerlei leuke printjes, zodat iedere vrouw met een shopper van ATF haar drukke on-the-go life in stijl kan leven; via het schoolplein naar haar werk, vanuit de supermarkt door naar de gym en vanuit het vliegtuig in 1x door naar het strand. Het lukt haar allemaal met een shopper van All-time Favourites!

2. Hoe groot is het bedrijf? 

Op dit moment zijn we met z’n vieren.

3. Hoe komen jullie telkens tot een nieuwe uitvoering van de tas? 

We hebben een basiscollectie die wij de BIG 5 noemen: dat zijn de zebra, python, luipaard, denim en camouflage shoppers. Daarnaast brengen we 2x per jaar een nieuwe collectie uit. Een Spring/Summer collectie en een Fall/Winter collectie. Nieuwe ideeën en printjes komen eigenlijk door heel veel om je heen te kijken, want de meeste inspiratie krijg ik toch door te kijken op Instagram, in de bladen, op vakantie als ik even m’n hoofd leeg heb en vooral als ik reis en op nieuwe plekken ben.

4. Welke BN’er zou je super graag met een tas zien? 

Er zijn al heel veel leuke BN’ers met onze tas gespot (die toevallig ook allemaal mama zijn, want moeders moeten nou eenmaal veel meenemen); Quinty Trustful, Leontine Borsato, Anouk Smulders, Bobbi Eden, Kristina Bozivolic, Isa Hoes, Sharon Doorzon, Medina Schuurman, Kim Kötter, Monique Smit, Renee Vervoorn, Monique Noëll (vriendin van Andre Hazes) en grote influencers als De Huismuts (Rachel), Mytravelboektje (Rebecca)  en Annic ten Duis. Maar we hebben natuurlijk nog altijd wensen! We zouden het leuk vinden als mom-to-be Naomi van As met een tas van ATF zou worden gespot, of Liza Sips die net een tweede kindje heeft gekregen. Maar de grootste wens is dat Danie Bles ooit met een ATF shopper loopt. Zij inspireerde mij namelijk om een fashionable grote tas te maken; toen ik nog in het World Fashion Centre werkte, was zij degene die ik altijd als styliste met die Zweedse shopper zag sjouwen.

5. Willen jullie uitbreiden? In welke vorm? 

DREAM BIG is mijn motto! In 2018 en 2019 willen we NL verder veroveren. Om vervolgens in 2020 een kantoor in Barcelona te openen om ATF Spanje op te gaan zetten. De eerste kleine stapjes zijn hiervoor al gezet. Spannend!

6. Welke rol speelt de socials bij jullie? 

Kijk vooral even op www.alltimefavourites.com.

Plaats een reactie