Dit wist je nog niet? Random seksfeitjes die je nog niet wist!

| , ,

Vandaag gaan we het eens hebben over wat seksfeitjes die je (hopelijk) nog niet wist. Erg leuk om op een verjaardag te vertellen want wie wil er nu niet weten hoeveel kindjes er zijn verwekt op een IKEA bed?

RANDOM SEKSFEITJES:

-Viagra-pillen, wie kent ze niet. De blauwe pilletjes die menig man geholpen heeft in situaties waarin hun jongeman niet helemaal mee wilde werken. Maar wist je dat er per seconde 7 van deze pillen over de toonbank gaan?

-Een beetje cliché maar vele vrouwen houden van chocolade. Of ze nu ongesteld, blij/verdrietig zijn of gewoon lekkere trek hebben. Chocolade is het medicijn. 70% van de vrouwen zegt zelfs dat ze chocolade boven seks verkiezen. Want tja een reep chocolade stelt nooit teleur?!

-Wat is jouw seks fantasie? Deze vraag zal door de meeste mensen beantwoordt worden met; een trio. Uit onderzoek blijkt dat dit de meest populaire seksfantasie is.

-De clitoris, wie kent em niet. Maar wist je ook dat dit vrouwelijke genotsknopje niet stopt met groeien. Wanneer je ongeveer 30 jaar oud bent zal de clitoris 4x groter zijn dan in je puberteit, bizar toch? Dit komt door verschillende hormonen. De clitoris groeit met je mee en blijft haar gevoeligheid behouden!

-IKEA is natuurlijk een  van de grootste meubelketen ter wereld. En zeg nu zelf iedereen heeft toch wel iets van IKEA in huis staan. Heb je bijvoorbeeld een bed van IKEA? Dan ben je niet de enige. En is je kindje verwekt in een bed van IKEA? Dan is hij of zij ook niet de enige want een op de tien Europese kindjes is verwekt in een bed van IKEA.

-Vrouwen worden vaak gezien als de emotionele, iets minder stabiele in een relatie terwijl mannen het zo laten overkomen dat zij de sterke, stabiele `man` des huizes zijn. Maar na een break-up, wie voelt die emotionele pijn dan het meest? Uit een onderzoek is gebleken dat dit de ow zo `sterke`, `stabiele` mannen zijn. Wie had dat gedacht?

Hopelijk hebben we jullie wat nieuwe leuke seksfeitjes kunnen bijbrengen en doen deze het goed op het volgende feestje. Vooral ook leuk om over in gesprek te gaan en te ontdekken wat iedereen al wist en wat nieuw is.

Ow en heb je nog eens onzichtbare inkt nodig? Gebruik dan wat sperma, dat deden Britse spionnen vroeger ook!

Liefs, Anne en Leila

De seksuologen in spe

Plaats een reactie