EIN-DE-LIJK, mooie zwangerschapsmode

| , ,

Positie kleding wat een vreselijke naam, bijna net zo vreselijk als de degelijke nietszeggende kledingstukken die worden verkocht op deze afdeling. In het begin van je zwangerschap kan je niet wachten om zo’n mamabroek aan te schaffen en ga je alle websites af voor een hippe, tenminste dat deed ik. Kwam ik even van een koude kermis thuis zeg, ik vind van mezelf dat ik ongeveer afgestudeerd ben in online shoppen. Ik weet waar ik op moet googlen en heb zo mijn favo webshops, maar zwangerschapsmode is een soort diepe afgrond in de wondere wereld van fashion. Echt het is bijna dat – zodra je zwanger bent – je als degelijke huisvrouw wordt bestempeld.

Maar ja, degelijk komt niet voor in mijn woordenboek, dus ben ik tijdens mijn zwangerschap gaan zoeken naar alternatieven. Ik kwam erachter dat je eigenlijk helemaal geen positie kleding hoeft te dragen, niet persé. Met een haar elastiekje om de knoop van je favo jeans kwam ik een heel end de eerste maanden. Daarna waren leggings mijn grote vriend, ik sloeg ze om onder de bump en dat zat heerlijk net als of ik in mijn pyjama leefde. Let wel op de hoeveelheid elastaan dat op het labeltje staat, hoe hoger het percentage hoe beter. Want stretch is je vriend, geloof mij. Dingen die te strak zaten, daar kreeg ik letterlijk jeuk van. Soms mis ik die buik! Had ik toen echt niet kunnen bedenken! Toen ik zwanger was kon ik altijd lekker nauwsluitende jurkjes dragen zonder mijn buik in te hoeven houden, haha. Ik heb een paar outfitjes samengesteld om jullie een beetje te inspireren, zodat jullie die buik lekker kunnen showen want die baby bump is toch de mooiste accessoire ooit!!!!

Ciao,

STYLISTE RACHELLE

Plaats een reactie