De hippe draagdoek van We Are Wovens kan jij WINNEN!

|

Je bent mama. Boven alles. Want dat kleintje? Dat is je alles. Maar buiten dat ben je óók gewoon nog steeds een mooie vrouw en wil je er hip en fabulous bij lopen. En wil je je kleintje zo dicht mogelijk tegen je aan – want handsfree knuffelen is fantastisch, maar je handen vrij hebben voor een glas wijn is dat ook. We feel you lady! Wij van Kids en Kurken werken alleen samen met hippe merken die echt bij ons passen. En dat is We Are Wovens zeker met de prachtige kleurrijke draagdoeken. Niks saai, een echte fashionstatement!

HERKOMST VAN DE DRAAGDOEK

We Are Wovens doeken worden gemaakt van 100% Italiaans gekamd katoen dat met grote zorg geselecteerd is. De doeken worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor zijn de mama’s die de doeken ontwikkelen dicht betrokken bij het hele proces. Ook fijn: je kunt met een We Are Wovens trots eigenaresse blijven van ál je ribben. Want We Are Wovens kost je geen halve maand huur. Geen rib uit je lijf. En eerlijk: je ziet het er niet aan terug. Want de doeken ademen fashion en zijn beresterk. Wist je dat elke We Are Wovens draagdoek een OEKO-TEX-keurmerk draagt? Dat betekent dat alle doeken gemaakt zijn zonder gevaarlijke chemicaliën. Wel zo veilig voor je kindje.

WAAROM DEZE DRAAGDOEK?

5 redenen van onze deskundige draagconsulente waarom je echt MOET starten met het dragen in deze draagdoek.

1. Je kindje vertrouwd dichtbij mama of papa. Heerlijk!

2. Het stimuleert de ontwikkeling van je kindje.

3. Hadden we al gezegd dat je je handen vrij hebt voor een wijntje?!

4. Onrustige kindjes worden er rustiger van.

5. Het stimuleert een gezonde hechting tussen ouder en kindje.

Hieronder kan je in een filmpje zien hoe fijn je de prachtige draagdoek van We Are Wovens kunt knopen.

Op de Instagram (hier) van Kids en Kurken kan je meedoen met deze fashionable winactie! De winactie loopt tot 15 december. 17 december wordt de winnaar bekend gemaakt op Instagram.

SUCCES LADIES

Plaats een reactie