Mooie outfits voor de feestdagen door onze styliste Rachelle

| , ,

Ik hou ervan, lekker veel gezelligheid en feestjes waarbij je net even wat meer over de top kan gaan met je outfits dan normaal. Overdressed met Kerst kan bijna niet! Want je kan nooit de kerstboom out shinen toch?! Hahaha, oke misschien wel, ik hou namelijk van palletten, glitter enzovoorts, ik hang nog net geen lampjes in mijn oren. Vanaf vorig jaar is er wel wat veranderd. Ik was vorig jaar hoogzwanger, dus mijn outfits moesten wel comfortabel zijn, dat vind ik nu nog steeds. Want aan de kersttafel met een koter op schoot of aan mijn been en een mini jurkje met spaghettibandjes zit er niet meer in, dan flash ik waarschijnlijk de hele familie met een boobie. Niet echt wat ik van plan was. Dus dit jaar ga ik voor een wat bedekter ensemble, wat precies, daar twijfel ik nog over. Het moet ook een beetje ruimte hebben voor binge eating en drinking, want ja, deze dagen zijn nou niet bepaald voor gezond bezig zijn. Dat doen we in januari wel weer. Ondanks dat ik van december outfits hou, haat ik ze soms ook, want de keuze, tja die is reuze, dus kiezen is lastig! Maar ik heb het wat setjes samengesteld voor inspiratie dezer dagen om het jullie wat makkelijker te maken. Hope you like it! 

Proost op hele mooie dagen en een geweldig 2019 en tot volgend jaar! 

RACHELLE

Plaats een reactie