Januarikleding voor hippe mama’s!

| , ,

Januari, I don’t like you, oke mijn zoontje is erin geboren, dus een beetje haat liefde verhouding hier. Maar het klimaat… Nou nee, na december wil ik eigenlijk gewoon direct lente en dat is te zien aan mijn kleding keuzes. Ik ga weer steeds meer voor lichte kleuren, want het is buiten al zo donker. Ook laat ik mijn enkels weer meer zien, weliswaar met een omakniekousje in huidskleur….Ssht, don’t tell anyone! Zo niet sexy, maar anders heb ik het koud en ik haat kou. Het is wel een uitdaging om de goede onzichtbare te vinden. Meestal scoor ik ze gewoon bij de appie, haha. Maar oke, even over de setjes die ik heb gestyled, ik ben dus of heel sportief en stoer of klassiek. Hangt echt van mijn mood af. Dat is te zien aan deze twee setjes. Een beetje uiterste, maar ik heb niet echt één stijl, dat vind ik saai. Mijn man snapt de Levi’s 501 vintage jeans niet zo  die vind hij vreselijk, dus hij is blij dat ik ook die vrouwelijke klassieke kant heb. Ik doe gewoon aan waar ik me goed in voel en dat is per dag verschillend.

Dat was hem weer voor deze maand tot de volgende, Joe!

RACHELLE (klik hier voor haar Instagram)  

Plaats een reactie