De Stokke Tripp Trapp stoel hoort op het uitzetlijstje van elke newborn

| , ,

Kids en Kurken

Ik, de founder van Kids en Kurken, heb drie kinderen. Een meisje van 6 jaar, een meisje van 4 jaar en een jongen van 1.5 jaar. Bovendien is er weer eentje in de maak; ik ben drie maanden zwanger! Voor onze meisjes hadden we al Stokke Tripp Trapp stoelen. Dus toen we hoorden dan we een nieuwe editie stoel voor onze kleine dreumes mochten testen, waren we laaiend enthousiast. Want weet je? Een Stokke Tripp Trapp stoel gaat een leven mee en hoort eigenlijk bij de uitzet van een pasgeboren baby. De baby kan namelijk ook in deze stoel en vervolgens groeit de stoel mee met je kleintje, ideaal. Zelfs een volwassene kan op een Tripp Trapp zitten!

Ik heb ook zeker een aantal eisen waaraan een leuke goede kinderstoel moet voldoen: de stoel moet er uiteraard tof uitzien, ik wil de stoel aan tafel kunnen schuiven, zodat de kleine er echt bij hoort, ik wil dat de stoel geen fortuin kost en tenslotte wil ik dat de stoel lang meegaat. Ik zie mezelf nou echt niet elke paar jaar een nieuwe stoel kopen voor vier kinderen, haha, dan geef ik het liever aan vakanties uit. Bovendien: ik zou de tijd er geen eens voor hebben. Lees je mee met mijn bevindingen?

Looks

De Stokke Tripp Trapp is echt een fabulous stoel. Hij is te verkrijgen in verschillende gave kleuren met verschillende design kussens, newbornsets en babysets. Mix and match er op los! Ontwerp je eigen stoel.

Je gebruikt een babyset als je dreumes zelfstandig kan zitten. Kan hij dit nog niet, dan is een newbornset nodig. Kids en Kurken heeft gekozen voor de combinatie van een Moss Green Trip Trap stoel, een babyset Black met het Cloud Sprinkle kussentje. Ook de sitting kan je in allerlei kleuren bestellen. Juist in dezelfde kleur als de stoel of zoals Kids en Kurken lekker opvallend en afwijkend van de stoel. Ik zal hieronder verschillende combinaties laten zien.

Ervaring

Ik vind het fijn dat ik de Stokke Tripp Tapp stoel helemaal kan aanschuiven aan onze tafel. Sef kan op deze manier prima bij zijn bord en hoort echt helemaal bij het gezin. Er is volop interactie, hij grijpt naar ander eten op tafel zoals komkommertjes en dat vind ik als ouder erg belangrijk. Goed voor zijn motoriek en gevoel van zelfstandigheid. Als je echter toch graag een tafelbord wil is deze bij Stokke gewoon te verkrijgen. Sef knoeit volop in de avond met de spaghetti, uiteraard. Hij is 1.5 jaar en er zit overals saus met doperwtjes, er zitten zelfs een paar sliertjes spaghetti in zijn haar. Herkenbaar mommy’s?! Met een doekje veeg ik de saus makkelijk van het kussen, want deze heeft een dun plastic beschermlaagje. Slim! Helaas kieperde hij het hele bord spaghetti naar de grond. Als ik Sef wat naar achteren schuif om alles beter te kunnen schoonmaken, hangt hij over de sitting heen. Het lukt hem echter niet om zelfstandig uit de stoel te komen. Uiteraard kan je eventueel extra gordeltjes kopen bij Stokke, voor de zekerheid. Misschien doe ik dat als hij twee jaar is en nog bewegelijker wordt.

Ik vind het erg tof om te zien dat Sef precies met zijn voetjes bij het onderste blad kan en ik hoor dan ook geregeld getrappel met zijn Adidasjes, haha. Volgens mij vindt hij de stoel heerlijk zitten.

Prijs

De Tripp Trapp stoel kan je aanschaffen voor €199 of €239. Als je er een newbornset op wil hebben, kost dit €99 extra. Heb je net als ik een dreumes? Een babysitting heb je voor €49 en een leuk kussen kost €44. Heb je al een ouder kind, dan ben je klaar met een Junior kussen voor €44.

Gezien het feit dat de stoel een leven lang meegaat, valt de totaalprijs enorm mee. Een andere stijlvolle druemesstoel kost al gauw tussen de €70 en €150, maar als je kindje groter wordt, heeft hij of zij vaak wéér een andere stoel nodig. Op de lange termijn bespaar je zeker geld met een Stokke Tripp Trapp stoel. Het is dus een goede investering en hoort zeker op je aanschaflijstje voor je nieuwe beeb.

Trouwens ook leuk om te weten: op de website van Stokke staan nog veel meer leuke accessoires voor bij jouw Tripp Trapp of voor aan tafel.

Plaats een reactie