Een selectie betaalbare kidsfashion door onze Joyce

| , ,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, als het hierom gaat ben ik echt niet de meest hippe instamom out there! Verre van zelfs, hoewel ik BoBo, Minirodini en ga zo maar door allemaal echt prachtige kidsmerkjes vind, vind ik het ook heel erg prijzig. En ja, ik heb nou eenmaal van alles twee nodig, dus tel maar uit. En stiekem ben ik er daarnaast misschien ook wel gewoon te nuchter voor. Je zal mij dus veel vaker voor een leuk minder-duur-oufitje voor de kids zien gaan. Leuke items voor een redelijke prijs, ik ben er gek op!

Vandaag deel ik twee leuke outfitjes met jullie. Heerlijk voor een goed lenteweertje! En voor de tweelingmoeders onder jullie, ik vind dit ook enig naast elkaar, dus zo hebben ze niet altijd hetzelfde aan maar vloeken ze ook niet met elkaar, haha!!

JOYCE (klik hier voor haar Instagram)  

Plaats een reactie