Een dringende brief voor meneer Baudet… Heeft hij alles op een rijtje?

| , ,

Beste meneer Baudet,

Vol afgrijzen nam ik kennis van het door u opgestelde essay. Een essay waarin gelijkwaardigheid van man en vrouw in twijfel wordt getrokken, waarin rechten zoals het recht op abortus en euthanasie volgens u opeens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Ik vind dit een waanzinnige, achterhaalde en idiote visie. Maar vooral gevaarlijk! Uw zaait haat en verdeeldheid door in te spelen op irrieele angsten van onwetende Nederlanders. U stelt dat vrouwen verkeerde prioriteiten hebben, zoals het maken van carrière en de wens om financieel onafhankelijk te zijn van haar partner. Deze keuzes zijn in uw ogen egoïstisch en maken het praktisch onmogelijk om een gezin te stichten. Om nog even wat punten te scoren in de nationalistische bekrompen hoek gooit u er nog lekker overheen dat deze vrouwen er voor zorgen dat de Westerse wereld overspoeld gaat worden omdat ze te weinig kinderen baren. Want met een carrière beginnen vrouwen later aan kinderen soms zelfs té laat en lukt het niet meer, dat haalt u dan ook nog even aan. Deze vrouwen creëren nog meer kansen om onze beschaafde wereld over te laten nemen door de vijand. Hoe durven ze?

Mannen dragen kennelijk niet bij aan een functionerend gezin want daar hoor ik u niet over. U heeft het erover dat ze haar rol als ondersteuner in het gezin niet meer wenst aan te nemen en dat klopt meneer Baudet, wij zijn er namelijk achter gekomen dat er meer in het leven is dan achter de man en het fornuis staan. Wij blijken te beschikken over hersenen. In bijna 99% van de gevallen heeft een vrouw namelijk meer kennis, verstand, mensenkennis, ervaring, intellect, inlevingsvermogen en empathie dan u meneer Baudet. U gaat compleet voorbij aan de partner in dit verhaal, wat is zijn rol? Een nieuwe rolverdeling zorgt voor een ander evenwicht in een relatie, hoe ziet u uw toekomst? Ik maak me zorgen om uw partner. En in het geval van een homo partnerschap, hoe ziet u de vaste rolverdeling dan? Al sta ik er niet van te kijken als het homohuwelijk binnenkort ook door u in twijfel wordt getrokken.

 “Zelfs het nieuwe leven (in de baarmoeder) kan vernietigd worden om de individuele vrijheid niet te verstoren”, aldus Baudet. “U stelt dat vrouwen kiezen voor een abortus zodat ze lekker kunnen doen waar ze zin in hebben in plaats van de verantwoordelijkheid te nemen voor een gezin. Hoeveel vrouwen heeft u gesproken die de voor u schijnbare makkelijke oplossing kiezen? Weet u hoe deze procedure werkt? Wat voor een impact dit heeft op het leven van een vrouw, welke risico’s hier bij komen kijken? Gewetensvragen en toekomstdromen die blijven knagen en vrouwen nachten wakker houden. Hoe kunt u denken dat een abortus voor een vrouw een escape is. Wat voor een idioot verzint dit? Iemand die ook stelt dat vrouwen dat vrouwen overrompeld, overheerst en overmand willen worden. Iemand die totaal geen respect voor vrouwen heeft dus. Iemand die gewoon niet weet waar hij het over heeft. Ik betwijfel of u een baarmoeder kan vinden. 

Net zoals euthanasie, dat noemt u een manier om niet voor je ouders te hoeven zorgen. Hoe functioneert uw brein als u dit zo kan verwoorden of überhaupt kan verzinnen? Hoe kunt u denken dat mensen liever hun ouders een spuitje geven dan hen in hun leven te hebben. Ik hoop voor uw ouders dat ze niet teveel beperkingen krijgen als ze ouder worden. Ik maak mij vreselijk veel zorgen over de toekomst van ons land nu uw partij groot lijkt te worden. Ik hoop dan ook dat mensen inzien dat deze visie niet kan. Ik ben een groot liefhebber van de geschiedenis maar ik wil niet terug in de tijd waar mannen bepalen wat ik wel of niet mag met mijn lichaam. Waar ik geen ambitie en dromen mag hebben en ik het bezit van mijn man ben.

Nee meneer Baudet, het is voor ons vrouwen een stuk veiliger als u gewoon uw mond houdt, uw ontslag in dient en lekker aan het zwembad gaat liggen.

LOUKIE (klik hier voor haar Instagram)  

Plaats een reactie