Pssst, lees de top 10 seksplekken voor ouders!

| , ,

Iedere ouder heeft er last van (right?), een verandering in je seksleven na de geboorte van je kind(eren). Van een “We hebben NU zin en gaan het dus NU doen” sex moet je ineens met 1001 dingen rekening houden. Onze kinderen zijn 4 en 6 jaar en het heeft bij mij persoonlijk wel een paar jaar geduurd om sex weer op een verdiende plek in de top 10 van dingen die ik leuk vind te krijgen. Feit is wel dat je een stuk creatiever moet zijn met de tijd en plaats waar je sex hebt, ben ik achter gekomen. Maar dat is helemaal niet erg! Na een uitgebreide field-research de afgelopen weken (en een middag brainstormen) heb ik een mooi lijstje voor je kunnen samenstellen. Dus begin gewoon bovenaan en werk de komende weken de lijst af. Veel plezier!

Douche

De douche is eigenlijk de makkelijkste plaats als je het mij vraagt. Je bent toch al naakt, dus het begint al goed. Wij douchten vroeger regelmatig samen, maar met de komst van de kinderen heeft dit lang op een laag pitje gestaan. Inmiddels doen we dit weer een stuk vaker, alhoewel de kinderen wel helemaal in een deuk liggen als ze zien dat papa en mama samen onder de douche staan. Of ze willen met zijn allen douchen, maar daar is de douche gelukkig te klein voor. Dus zet de kids voor de tv,  spring eronder, inzepen die handel en gaan met die banaan! 

Voorraadkast

Als je niet zoveel ruimte nodig hebt en de nood is hoog, dan is de voorraadkast, gangkast of trapkast een prima uitkomst. Tussen de pakken pasta, flessen cola, stofzuiger, chips en biertjes is het een mini-feestje in een mini-ruimte. Wel wat lastig om all the way te gaan, maar een beetje gefriemel kan hier prima! 

Garage

Mocht je een garage aan huis hebben is dit ook een goede plek om even een moment voor jullie zelf te nemen. Tussen de dozen en weet ik veel wat er nog meer in de garage staat, kun je zelf bepalen hoe zichtbaar of onzichtbaar jullie zijn. Pas wel op dat je in de heat of the moment geen dozen of iets dergelijks omgooit. Dat is vragen om pottenkijkers. 

Schuur

Mocht je geen garage hebben dan is een schuur ook een goede plek. Over het algemeen een stuk kleiner dan een garage en propvol (tenminste als ik naar onze schuur kijk). Maar als je niet teveel bewegingsruimte zoekt, is dit een prima plek voor een snelle beurt. Wie weet vind je nog een verdwaald luchtbed of een zitzak voor wat extra comfort en start the dirty talk.

Slaapkamer

Dit is natuurlijk de kamer waar “ the magic happens”, en dan bedoel ik niet slapen. Het gevaar is natuurlijk wel dat als je je bed ziet, je lichaam automatisch in de slaapstand schiet. Maar als je ervoor zorgt dat je niet horizontaal bent met de dekens over je heen is er genoeg te beleven in deze ruimte. Er zijn spiegels, stoelen, en met de juiste attributen kun je je eigen circusvoorstelling maken.

Keuken

De keuken is meestal het domein waar gekookt wordt en de temperaturen kunnen naar grote hoogte stijgen richting etenstijd en dat bedoel ik niet in een positieve manier… Hier in huis is het rond etenstijd meestal spitsuur en iedereen is druk en snel geïrriteerd, dus er is geen greintje romantiek te bekennen. Maar als de zon bijna onder gaat, de kinderen op bed liggen, de potten en pannen opgeruimd zijn en de rust is wedergekeerd is het een prima tijd om het vuur weer wat op te stoken. De keukentafel en het aanrecht hebben een prima hoogte om elkaar diep in de ogen te kijken. 

Tuin

Ben je een beetje avontuurlijker aangelegd en is het een zwoele zomeravond, dan is de tuin ook een prima optie. Of je nou aan het water woont, een kleine of grote tuin hebt, er is vast wel een plekje te vinden waar je ongestoord van elkaar kunt genieten. En het heeft ook wel iets spannends, als je de buren hoort kletsen en jullie aan het ketsen zijn.  

Zolder

Dan heb je natuurlijk ook nog een zolder. Of je daar nou een slaapkamer hebt gemaakt, een washok, inkoopkast, kantoor, rommelhok, het is een prima hide away voor een quick fix. Even samen de was ophangen of de boekhouding doen, reken maar dat iedereen je met rust laat met deze stomme klusjes. Buig over de wasmachine en ga er voor.  

Auto

Vergeet de auto niet! Wij wonen in een drukke straat en mijn partner is bijna 2 meter lang, dus dit is niet mijn persoonlijke voorkeur. Maar dit is zeker een goede plek om even stoom af te blazen. En mocht je teveel toeschouwers in de omgeving hebben, zet je gewoon de babyfoon aan en ga je even een stukje rijden. Er is altijd wel een verlaten parkeerplaats te vinden in de buurt… Spannend.  

Vakantie

Straks komt de vakantieperiode er weer aan. De vakantie biedt ook genoeg mogelijkheden om even een momentje voor jullie zelf te hebben. Het is handig om een lijstje voor te bereiden met een aantal goede smoezen waarom je echt even samen naar het huisje, tent of caravan moet. Je vindt altijd wel iemand die even een oogje in het zeil kan houden als jullie echt even samen moeten ”zoeken naar een contactlens” of iets dergelijks.

Kortom, geniet en maak er een hele hete zomer van!

X Natasja (klik hier voor haar Instagram)

Plaats een reactie