We krijgen een mooie nazomer, daarom deze set

| , ,

Onze huisstylist heeft een heerlijk setje bij elkaar gezocht voor een kleine meid. We schijnen namelijk een mooie nazomer te krijgen. Handig om dan van alles in je tas te hebben, want het kan van best koel ineens naar bloody hot gaan in ons landje. Met deze set in je tas, zit je altijd goed. Het ontbreekt je dan aan niets en is helemaal hip.

De tulban knot houdt het haar lekker bij elkaar. Goed voor op de fiets of op het strand.

Klik hier voor het unisex shirt. Stoer op een rokje of broek. Als het ‘s avonds koud wordt, draag je er een goed vest over. Deze heeft een bijzonder patroon en is licht van kleur, zodat deze bij allerlei shirts en jurkjes met verschillende printjes en kleuren kan.

Het bruine jurkje is helemaal nazomerproof en ook te dragen in de herfst met een maillot.

De broek heeft een hippe print en een lichte kleur. Met een donkere trui kan het ook de herfst door. Sowieso een must om een effen donkere trui in de kast van je dochter te hebben.

Het shortje is fijn als het om drie uur op de dag ineens 25 graden en windstil is.

De luipaard Vans zijn tijdloos, maar inmiddels uitverkocht. Een andere toffe variant kan je hier bekijken. De multicolour shoes zijn natuurlijk geweldig. Wees er snel bij, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Mochten ze niet meer in de gewenste maat zijn, dan zijn deze sneaker met goud en reliëf net zo mooi. De sandalen zijn een échte musthave, zowel voor de nazomer, als alvast voor de zomer van 2021.

Aankomende week volgt er een jongensset.

Plaats een reactie