Onze stylist heeft een nazomerset samengesteld voor de kleine jongens

| , ,

Nadat we de set hebben laten zien voor de kleine meisjes, stroomden de aanvragen binnen voor de jongens. Dus bij deze een fantastische combinatie.

Een goed basic vest heb je iedere nazomer nodig. Dit mooie offwhite vestje van nijntje is gemaakt met een ingebreid nijntje patroon.

De gestreepte salopette, geeft verkoeling. De frisse kleurencombinatie van geel en wit geven een echt zomergevoel. Eerlijk is eerlijk, met een salopette is verschonen lastig, dus heb je liever een broek, dan is deze gestreepte een mooie optie. Het is gemaakt van een zachte geribde stof en heeft schattige houten knoopjes. De romper is een musthave voor als het frisser wordt. Het heeft een zeer bijzonder wafelstructuur. Toevallig heb ik deze romper zelf ook in de kast, en het blijft perfect na veel wasbeurten.

Het wollen vestje is naturel en kan je overal makkelijk overheen dragen. Het zit lekker warm, maar ventileert ook. Dit is toch te schattig?!

Witte sneakers zijn altijd goed én ze kunnen bij iedere outfit. Is het toch lekker weer? Ga dan zeker voor deze stevige bruine sandalen, voorzien van een dubbele gesp.

Plaats een reactie