Dit is zo mooi en persoonlijk aan de muur: fototegels met magneetjes

| | , ,

Iedereen wil een persoonlijke noot in huis. Zeker als gezin toch? Alle hoogtepunten uit jullie leven voorbij laten komen. Mijmeren en dromen bij de mooiste momenten. Herinneringen gevangen op beeld. Blikvangers voor aan de muur. Bijzondere foto’s roepen zoveel op. Wij vonden het lastig om te kiezen uit onze hoogtepunten. Er waren zoveel foto’s. Ik denk niet overdreven wel duizenden: reisjes, uitjes, verhuizingen, verjaardagen, kraamtijd, etentjes, geboortes, couveusetijd, trouwerijen en feestjes. Maar ook een gewoon onbewaakt moment dat we hadden vastgelegd met de camera, was soms een gouden foto. Ze riepen stuk voor stuk zoveel emoties op: liefde, onbevangenheid, verliefdheid, trots, hoop en blijdschap.

Waar je vroeger fotolijstjes kocht en er een foto in deed, heb je tegenwoordig allerlei andere drukmogelijkheden en ophangsystemen. Nog nooit, nee nooit, heb ik een systeem ontdekt dat zo geniaal is als MIXPIX van BesteCanvas.nl.

We kennen allemaal wel vierkantjes die aan de muur kunnen met een bepaald kliksysteem. Echt handig is dat niet… Er is nu MIXPIX van BesteCanvas.nl op de markt en dit is serieus gebruikersvriendelijker èn mooier! Het is pas net gelanceerd, dus jij bent de eerste die ervan hoort.

Met één sticker plak je een dun magneetje aan de muur. Zelfs een kind kan de was doen. Het schijnt dat ze op iedere muur kleven. Wij hebben ze op een geverfde muur geplakt. Met een beetje meetwerk, kan je ze keurig en gelijk van elkaar plakken. De tegeltjes zijn gemaakt van licht schuim en wegen dus bijna niets. Je klikt ze er zo op. En ben je de volgorde zat? Dan herschik je ze ter plekke. Slim systeem!

Je kan de tegeltjes wild, random, precies of netjes plakken. Maak het helemaal zoals je wilt. Wij hebben er voor gekozen om onze woonkeuken aan te pakken. We beplakten een flinke muur met 25 tegeltjes, netjes in een vierkant. Vanaf de eettafel praten we vaak met vrienden en familie over onze hoogtepunten in onze leven die zichtbaar zijn op de muur. Wat een plezier. Letterlijk iedereen heeft een opmerking gemaakt over de tegeltjes bij ons thuis en gevraagd waar je ze kan bestellen.

Ik heb zelf een hekel aan een account aanmaken. Bij BesteCanvas.nl hoeft dat niet: je load de foto’s up, rekent af en hebt de vierkantjes binnen een paar dagen in huis. De oldskool foto op canvas blijft natuurlijk ook leuk om te bestellen en is tijdloos.

Enjoy

Plaats een reactie