Een verbluffende babyfotoserie, door één van de beste fotografen van de wereld

| ,

‘Hoe paste dit kindje in mijn buik?!’ Nou zo dus! Een typisch Nederlands dingetje is dat de verloskundige na de controles laat zien hoe je kindje in je buik zat.

Je kunt dit heel goed voelen aan je kindje, voel je weerstand met het ‘opvouwen’ dan was dat niet de juiste houding. Zat een kindje met zijn of haar handje naast het hoofd in de buik? Dan zul je zien dat het dit ook na de geboorte nog vaak zal doen. Veel kindjes worden helemaal rustig van deze houding, omdat ze zich weer veilig en geborgen voelen, net als in de buik van mama. Je kunt altijd even vragen aan je verloskundige of ze dit wil laten zien.

Hierbij een mooie fotoserie voor jullie. Enjoy!

Liefs,

JESSICA van VI-Photography

Plaats een reactie