Deze te gekke kledingitems voor babymeisjes zijn een magische combinatie

| ,

Onze stylist heeft meerdere items bij elkaar geshopt waardoor de look schattig en stoer tegelijk is. Volant, zwaantjes en strikken gecombineerd met stoere dierenprints, grofgebreide stoffen en leren sandalen. De items zijn van 5 verschillende merken. Bekijk ze snel hieronder.

Deze sandalen zijn cognac kleurig en van goed leer. Wij beloven dat de schoenen lang zullen meegaan. Verkrijgbaar in maat 20 tot en met 29.

De stoere bruine jurk met volant is te combineren met vele kleuren shirtjes. Denk aan mintgroen, oudroze en okergeel. Verkrijgbaar in maat 74 tot en met 116, ook in de toffe kleur donkergroen.

Dit shirtje is vreselijk schattig met de volantlijn langs beide zijden. Een èchte musthave in de kledingkast van jouw kleintje. Staat ook leuk op een flaired broek. Dit shirt ging dit weekend online en het gaat hard, omdat het ook nog eens in de sale is. Verkrijgbaar in maat 80 tot 128, ook in de kleur wit.

Het vertederende zwanenpakje kan jouw kleintje dragen met een vestje op koudere dagen, maar ook zonder op een zomerse stranddag. Een zonnehoedje erbij en klaar! Ook verkrijgbaar in de gave variant blauw met ouderwets borduursel en een abrikoos ruitje.

Het oudroze vestje is schattig, maar ook stoer doordat het grofgebreid is. De knopen zijn eigenwijs houtkleurig. Ook verkrijgbaar in de kleuren kakigroen en mostergeel.

Deze grote haarstrikken koop je in drie te gekke kleuren. Ze zijn van geribbelde stof. Weer schattig en stoer tegelijk! Zet een mooi plukje haar vast met de klip.

Dit jurkje is echt aandoenlijk. Het is niet in de winkels te verkrijgen, alleen online. Kies uit deze streepjesvariant of de effen kleuren oudroze, kakigroen of abrikoos.

Plaats een reactie