8 musthaves voor jouw baby!

| ,

Het is wisselend weer, daarom is het handig als je je kleintje laagjes aandoet. Deze lente en aankomende zomer zal je veel natuurlijke kleuren en oranje-rozetinten gaan zien. Onze styliste heeft verschillende materialen en structuren bij elkaar gezocht. Deze items laten zich heel goed combineren! De meeste items zijn zowel voor een meisje als jongetje leuk, behalve de jurk en schoenen.

Dit is een set van 2 katoenrijke babymaillots, gemaakt van duurzaam katoen, dat is beter voor de katoenboeren én voor het milieu. Ze zijn óók nog eens in de aanbieding!

De barnsteenketting is ontzettend schattig, maar het heeft ook een functie. Deze steen heeft een pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tanden. Twee vliegen in één klap. De babykettingen zijn met de hand geknoopt. 

De roze sneakers zijn vreselijk schattig met de grote strikken in mesh. Het imitatiesuède maakt het toch weer stoer.

Een mouwloze jurk met een dessin in vrolijke kleuren met libellen en bloemen. De jurk heeft een volant over de schouders en een split achter. Onwijs schattig!

Hoe tof is deze zonnebril?! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren met UV400 protectie. Ze zijn voor zowel jongens als meisjes te gebruiken. Een echte musthave die zeker niet mag missen bij deze outfit.

Dit gilletje is gemaakt van schapenwol en afgewerkt met een biesje. Het hesje sluit met een prachtige houtje touwtje sluiting! Wordt het weer frisser? Trek dit hesje dan over de shirt, jurk of truitje van je kindje.

Dit zwempak van Beach & Bandits heeft een fijne terracotta-achtige kleur. De lange mouwen beschermen je kindje tegen zonnestralen. De stof heeft namelijk een UV-bescherming (UPF 50+), maar vergeet je kindje niet regelmatig in te smeren! Het pakje is sneldrogend, lichtgewicht en ademend.

Dit vestje is van Mac Ilusion. Het is beige en heeft gouden glitters. Prachtig afgewerkt en past wekelijk bij elke outfit.

Plaats een reactie