Ga je op vakantie of weekendje weg met het gezin, vergeet dan vooral dit item niet mee te nemen, je voorkomt hiermee veel ellende

|

Gesponsorde blog

Stel je de volgende situatie eens voor: je bent met het gezin op een weekenduitje. “We stonden in een lange rij bij het eetkraampje aan de rand van een druk pleintje. Overal stonden of zaten gezinnen te eten en te drinken. Ik vond de drukte akelig. Het was mij net te veel. Ik keek naar rechts. Daar stond mijn dochter Hanna. Ik keek naar links en daar huppelde mijn zoontje op zijn twee benen. Op het plein stond een draaimolen voor kleine kinderen. Het ging niet hard en het duurde ook niet lang om een rondje te maken. Mijn zoon staarde naar de paardjes die zacht op en neer deinden. Er zaten allemaal kindjes in van ongeveer drie tot zes jaar. Sommige kindjes zaten alleen en andere kindjes werden door hun ouders vastgehouden. Mijn zoontje vroeg: “Mag ik daar zo ook op?”. “Prima”, antwoordde ik, “maar eerst gaan we onze suikerspin eten”. Daar had mijn dochter namelijk de hele ochtend al om gezeurd. En toen kwam dat akelige moment… Mijn dochtertjes veters zaten los. Ik bukte om ze te strikken en stond een kleine beetje met mijn rug naar mijn zoon. Echt maar een klein beetje. Het moment duurde een paar seconden. Het was serieus heel kort. Toen ik weer op mijn benen stond en mijn schoudertas een swiep gaf, keek ik weer links in de veronderstelling daar mijn zoontje te zien. Maar hij stond er niet. Mijn adem stokte, mijn hartslag zat in mijn keel. Vijftien tellen geleden stond hij daar nog gewoon. Ver kan hij toch niet zijn? Ik schrok en keek in het verlengde van zijn plek. Maar ik zag ook geen jongetje dat in de verste verte op hem leek. Ik schreeuwde in paniek naar mijn dochter: “Heb jij Klaas gezien?!”. Ik zag paniek in haar ogen en wist het antwoord al. “Klaas”, schreeuwde ik. “Klaaaaas!”. Ik pakte de hand van mijn dochter en rende naar de draaimolen. Ook daar was hij niet te vinden.”

Dit wil geen enkele ouder meemaken en al helemaal niet in het buitenland. Tegenwoordig heb je daar slimme oplossingen voor, zoals een SOS armband, dat om de pols van je kindje zit.

SOS Armband voor kinderen

De SOS armbandjes voor kinderen zijn ideaal voor dagjes weg en vakanties. Ook al houd je de kinderen goed in de gaten, de nachtmerrie van iedere ouder is dat je je kindje kwijt raakt op het strand, de camping of in het pretpark. Om te voorkomen dat je je kindje kwijtraakt heeft Goedgemerkt speciaal hiervoor het veiligheidsnaambandje. 

  • De tekst wordt onuitwisbaar in het bandje ingegraveerd
  • Verkrijgbaar in 2 breedtes: basic en smal
  • Kies uit 4 verschillende formaten: 14, 16, 18 of 20 cm

Je kunt de naam van je kindje en het internationale mobiele telefoonnummer van mama of papa er in laten graveren. Ook worden de SOS armbandjes vaak gebruikt voor het vermelden van medische gegevens zoals: donorinfo, allergie of bloedgroep.

Als wij op vakantie gaan met de kids, dragen zij altijd hun SOS armbandje. Ze zijn absoluut niet duur en geven mij, maar ook mijn kinderen een veilig gevoel. Je bent al zo druk op vakantie, dat dit een hele kopzorg minder is. Kies voor veiligheid en bestel de bandjes nu HIER. Er zijn ontzettend veel kleuren op uit te kiezen. Vul de code GG-KIDS15 bij je aankoop voor een gigakorting! Deze actie is slechts 24 uur geldig.

Plaats een reactie