Ik kies bewust Hey BB! Jij ook?!

IMG_20161227_152933_713.jpg

Natuurlijk wil elke moeder dat haar kind er fan-tas-tisch uitziet. Maar denken we wel aan gezonde en veilige stoffen voor zowel onze baby als de planeet? Om eerlijk te zijn, doe ik dat te weinig. Puur omdat ik geen zin heb in uitzoekwerk. Nou dames, Angela heeft alles al voor ons uitgezocht en ze is een webshop ‘Hey BB’ gestart met eerlijke, mooie en betaalbare producten. Dus wat let ons nog; kom op allemaal shoppen!

IMG_20161227_152933_713.jpg
Screenshot_20170118-185257.png

Aantal instavolgers?531 (@heybb_nl)

Wat?Baby- en kinderkleding

Waar?www.heybb.nl

Prijs? €24,95 voor de broek en €14,95 voor de muts

Screenshot_20170118-185318.png

De broek en de muts

Wij testen een harembroekje en muts met geometrische figuren van een wasbeer. De kleur is vanille -wit met zwart. De stof is zacht en heeft geen gevaarlijke chemicaliën. De print is ontworpen door Andrea Lauren. Onze complimenten! Het ziet er waanzinnig uit en zit comfortabel. We vonden het erg prettig dat de items van Hey BB zo makkelijk en leuk te combineren zijn met andere merken die je al in je kast hebt hangen. Angela speelt goed in op de aankomende trends van zwart-wit, met geometrische figuren en een vleugje kleur. Op de site heeft Angela de must-haves al voor je op een rijtje gezet. Kijk snel, want Hey BB heeft de nieuwe collectie met hippe stoffen, monochroom, grid en een tikkeltje kleur voor jou met zorg samengesteld. Je vindt onesies, jurken, shirts, broeken en accessoires in maat 50 tot 92 op de website.

Screenshot_20170118-185454.png

Wist je dat …

  • Hey BB staat voor perfecte afwerking en biologisch?
  • Je tot 14 dagen mag retourneren?
  • Je boven de €50 geen verzendkosten betaalt?
  • Men veilig kan betalen met Ideal, Paypal en creditcard?
  • Hey BB ook aan het kind denkt, maar ook de planeet niet vergeet?
Screenshot_20170118-185218.png

Interview met Hey BB

Alle kleertjes van Hey BB zijn geïnspireerd op de wondere wereld van het kind. Kleine kinderen hebben zo'n mooie fantasie en staan zo open voor alles. Pratende dieren, onoverwinlijke superhelden, luchtkastelen... Alles kan en alles mag, maar dan wel met het minimalistische design waar Hey BB zo van houdt. Hey BB houdt van minimalistische designs. Hun items ligt al bij enkele boetieks in de winkel: GnoomDesign in Haarlem en Depot 304 in Amsterdam. De kledingindustrie kent veel verhalen over kinderarbeid, lange werkdagen, hongerlonen en ongezond werk. Gelukkig is slow fashion de tegenhanger van fast fashion steeds meer opkomst. Geen lage kwaliteit producten uit China meer, maar producten die met liefde worden gemaakt en die jarenlang mee gaan. Je ziet dat op Instagram 'small businesses' enorm worden gesteund. Hey BB is hier een groot voorstander van. De harembroekjes en onsies zijn absoluut favoriet onder de bestellingen. Hey BB wil graag uitbreiden met items voor op de babykamer. We kunnen niet wachten!

MusthavesadminComment