SAK bewerkt mooi leer tot hippe tassen, armbanden, babyschoentjes en kussens

Screenshot_20170127-155537-2.png
Screenshot_20170127-155838-2.png

Fabulous mama’s mag weer een super te gek gave webshop in het zonnetje zetten en het hemd van het lijf vragen. Dit keer is dat SAK, de eigenaresse is Saskia Korver en zij maakt waanzinnig leuke dingen… en je raadt het al, wij mogen ook wat weggeven….

Interview met Saskia Korver van SAK

Jullie site is super! In een notendop, welke items verkopen jullie allemaal?

SAK is het tassen & accessoire label die een frisse blik werpt op wat de jonge vrouw wilt uitstralen en vertegenwoordigen. De collectie van SAK is divers, stoer maar verfijnd. Met aandacht voor details die worden versterkt door de combinatie van verschillende soorten type leer & kleuren. SAK verkoopt hand en schouder tassen, maar niet als de typische standaard tas. Denk aan een leren shopper als de Lola of de Isis. Of luiertas Pep met als detail een leren ster waar je de naam van je kindje(s) op kan laten stempelen. Of Saar, een meer opvallende tas met een grote strik.  Maar SAK verkoopt ook portemonnees, wikkel armbanden & baby boots.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal kan van alles zijn. Wanneer ik door de stad loop samen met mijn dochter Stella van 5 maanden en de etalages scan of juist wanneer ik door het winkelend publiek loop. Dan kan ik door een detail van bijv. een jas al bedenken wat voor soort tas daar bij past. Ook een wandeling aan het strand met de wind in mijn hoofd geeft nieuwe ideeën en natuurlijk volg ik ook diverse blogs op het internet.

Hoeveel medewerkers kent het bedrijf?

SAK bestaat uit 1 persoon en dat ben ik! Saskia Korver. Ik ontwerp alle producten, teken de patronen, bedenk de kleur samenstellingen van de collectie, snij het leer uit en zet alles zelf in elkaar met mijn industriële naaimachine. Ook onderhoud ik de webshop (www.saktassen.nl) en social media en ben ik dankbaar dat ik ook nog zo'n leuk contact mag hebben met mijn lieve klanten omdat ze bij SAK kopen en blij zijn met hun tas of accessoire.

Er zijn zoveel (web)shops inmiddels! Hoe onderscheid jij je van de rest?

Goede vraag, wat ik probeer is dicht bij mij zelf te blijven. Ik probeer mij niet gek te laten maken door te kijken wat er al wel is maar juist te bedenken dat de kwaliteit van het handgemaakte product meer dan goed is bij SAK. Tevens kunnen klanten, omdat ik met weinig voorraad werk, aangeven dat ze bijvoorbeeld een andere kleur voering willen. Dit is het voordeel van een handgemaakt product dicht bij de maker en dat is denk ik mijn kracht.

Wat is nu de trend? Wat gaat de toekomstige trend worden?

Eigenlijk als ik heel eerlijk ben volg ik geen trends en weet ik dus ook niet wat de trends gaan worden. Mijn tassen zijn niet bedoeld als een vluchtig product maar juist als een tas die jaren mee gaat en waarvan je bij (bijna) elke nieuwe collectie of seizoen denkt ' Ja daar past mijn SAK tas zeker weer bij'.

Welk item loopt momenteel waanzinnig in jullie assortiment?

De tassen die populair zijn de Lola & de Pep. Lola is een shopper die door de maatvoering oogt als een krachtige tas (en er past dus heel veel in) maar door zijn eenvoud past deze overal bij. Luiertas Pep is een tas die veel besteld wordt door mama's die geen standaard luiertas willen. Qua design een eigentijdse uitstraling, dus deze kan ook gebruikt worden als dagelijkse tas of voor naar je werk.

Screenshot_20170127-155537-2.png

Waarmee zou jij je assortiment willen uitbreiden?

Achter de schermen ben ik bezig met verschillende veranderingen; een blog, nieuwe website, collectie aanpassingen ed. Dus de uitbreiding komt er zeker aan maar wat precies dat blijft nog even een verassing.

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst?

Ik hoop dat ik door mag gaan met mooie producten maken voor SAK, met een nog mooiere website zodat het bestellen van een custom made tas nog gemakkelijker wordt. Dat SAK nog veel bekender mag worden en dat elke klant trots met haar SAK mag rond lopen.

Instavolgers? 372 (sak-tassen)

Wat? Te gekke tassen, armbanden, babyschoentjes etcetera

Prijs? € 19,- voor de SAKclusive zomerarmband

De SAK-armband

Wij mochten deze armband in het echt eens even goed bewonderen en hij is mooi…. Heel mooi! Het leer is van goede stevige kwaliteit en de stof die is gebruikt, heeft een bepaalde glans die de armband nog sjieker maakt! Hij mag simpel weg niet ontbreken in je zomercollectie! Hij is te bestellen in 4 maten dus altijd mooi sluitend om je pols, wij zijn fan!

SAK-armband.jpg

Baby Moccasins! En wie wil zijn kindje nou niet laten stralen als een mini fashionista? Ze zijn gemaakt van heerlijk soepel leer en de kleurstelling is om hysterisch van te worden!

Wil je ze graag winnen? Vertel ons dan waarom, volg en like Fabulous Mamas en SAK-tassen op insta en wie weet ben je de gelukkige winnaar!

IMG-20170125-WA0002.jpg

ISABEL

Musthavesadmin3 Comments