3, 2, 1 launch de nieuwe collectie van MINGO!

De afgelopen collectie met zwart-wit dots, zwart-witte strepen, camel, zwart, grijs, wit en kosmos was een grote hit. Iedereen had wel enkele items van MINGO. Unisex items met klasse. Mingo staat voor simpel, functioneel en minimalistisch.  Fabulous mama's kon niet wachten op de nieuwe collectie. We maken ons al weken op voor de launch. En wat zijn we trots dat we mee mogen doen met MINGO! Vandaag is het zover. Vandaag is de dag dat in het teken staat van MINGO. Per 1 februari - vandaag - lanceren ze hun nieuwe prachtige collectie met de kleuren zwart, groen, caramel en roze.  

20170128_124701-2-316x1024.jpg

Salopette jurkje met gestreepte kousen

Het jurkje heeft een fantastische kleur. Het is een cameltint, maar doet een klein beetje aan oud-roze denken. Het staat mijn dochter waanzinnig. Het heeft een bijzonder design. Nikki lijkt zo van een cover van een Frans designersblad afgestapt. Wij voorspellen: dit gaat een musthave in de collectie worden! De gestreepte kniekousen maken het helemaal af! Gelukkig zijn deze niet uit de collectie verdwenen, maar ook in andere kleuren uitgevoerd. Het jurkje en de kniekousen vallen iets strakker dan Nikki gewend is; ze had best een maatje groter kunnen nemen van beide, want dan hadden we er langer plezier van! Nikki is 114 cm en draagt 4-6 jaar

 Basics zonder saai te worden

Sweater

20170130_124707-01.jpeg

Na het mooie bordeaux van de winter, heeft Mingo nu gekozen voor forestgreen. Een hele mooie mosgroen! Groen is deze zomer een kleur die je in heel veel collecties terugziet. Het is gemakkelijk te combineren. De trui is ideaal voor nu, en als het straks wel warm is, heerlijk voor in de ochtend of avond. En zo zacht is het materiaal! Ik heb de trui gecombineerd met een camel broekje. Niet ieder kind (of ouder) kiest voor leggings voor hun zoon, maar de trui staat op een gewone broek ook geweldig. De details maken hem mooi, zoals de naad bij de mouwen, die normaal aan de onderkant zit, zit hier aan de voorkant. De trui valt erg smal bij de boorden van de mouw, maar is goed van lengte. Max is 112 cm en draagt maat 4-6.

20170130_112152-01.jpeg

Bomberjack

Nieuw dit seizoen is het toffe bomberjack. Ik koos voor zwart, want zwart is altijd goed! En hij is zooo tof. Het is lastig te zien op de foto`s, maar in de stof zit een soort van diagonaal streepje. De stof is een combinatie van katoen met polyamide en elastan, hierdoor is de stof wat stugger zonder zachtheid te verliezen. Het is een heel stoer jackje cq vestje. De pasvorm is perfect, iets oversized en wat ronder zoals je verwacht van een bomber. Gelukkig niet zo super kort! Beau is 91 cm en draagt maat 1-2.

Achter de schermen bij MINGO

Zeg nou zelf... Wie kent MINGO niet?! Zij ontwerpen de perfecte kinderbasics voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De items zijn gemaakt van zacht katoen in de vorm van leggings, longsleeves, sweaters en kniekousen. MINGO stond vooral bekend om de streepjes en dot print. In de nieuwe collectie vind je ook bijzondere items zoals jurkjes, korte broeken en bombers. MINGO haalt haar inspiratie uit de volwassen mode, vooral uit Scandinavische landen. Er zijn momenteel 90 verkooppunten wereldwijd. Het team bestaat uit 3 personen. En dat is uitermate knap, gezien hun populariteit en diversiteit. Het concept wat MINGO uitstraalt is unisexs basics, waaraan elk seizoen nieuwe kleuren worden toegevoegd. De kleding is zacht en zit lekker, waardoor kinderen er lekker in kunnen spelen, klauteren en klimmen. MINGO is er trots op dat alle kleding gemaakt wordt in Portugal onder goede werkomstandigheden door vakmensen. Mensen kijken steeds meer naar waar de kleding vandaan komt en onder welke omstandigheden de kleding gemaakt is. We krijgen steeds bewustere consumenten; dat is de trend aan het worden. Qua kleuren zie je ook een trend; alle kleuren kunnen weer; van pastel tot primaire kleuren. MINGO wil een merk zijn waar ouders aan denken als ze kwalitatieve basics zoeken. Deze collectie basics zal uitgebreid worden. Vanaf het begin is de streepjeslegging en sjaal de bestseller. Deze zijn perfect voor jongens en meisjes en je kan ze overal mee combineren!

unspecified.jpg

Het is knap dat MINGO een relatief kleine collectie heeft voor een heel seizoen en daarmee zo'n immens grote populariteit verkrijgt

Wat zijn wij blij met de nieuwe collectie van Mingo, ze stellen ons niet teleur. Het merk gaat pas een aantal seizoenen mee, en toch belanden er steeds weer toffe items in de kasten van de kinderen. De kwaliteit is geweldig. En alle items zijn ook onderling goed te combineren. Maar ook met de combinaties met andere merken zien we dat Mingo een allemansvriend is. Nieuw dit seizoen zijn de labels, hele coole maatlabels, die ik nog nooit eerder heb gezien. Heel duidelijk welke maat je hebt! Mingo ligt vanaf NU in de winkel. Check hierde gehele collectie en waar te koop in winkels.

De leading ladies van Mingo!
De leading ladies van Mingo!

LAURA

MusthavesadminComment