Hoeveel geef je uit aan uit aan babykleding?

Baby-uitzet

Baby-uitzetlijst-2.jpg

Ik ben wéér zwanger. Voor de derde keer. Ik weet: een goed begin met een volle kast voor een pasgeborene, is het halve werk. Er bestaan speciale baby-uitzetlijsten. Die zijn praktisch, zeker. Maar het merendeel heb je niet nodig. Wat kan je met ze-ker-heid schrappen?! Pyjama's! Dit is echt niet nuttig. Je wilt je kleine zo min mogelijk verkleden, en trust me, dat doe je al superveel met die tientallen spuitluiers en kotssessies. Verder kan je truien met een capuchon ook van je lijstje halen! Het staat leuk, maar is erg onhandig als een baby 23 uur ligt. Wat je wel nodig hebt?! De rest! Overslagshirtjes in alle printjes en bijpassende mutsjes. Absolute musthaves zijn veel rompers in hippe designs. En ja, uhm...  gewoon kleding, veel kleding! Naast dat dit praktisch is (baby's houden nooit iets lang schoon), is het ook gewoon leuk! De leukste baby-items van collecties verzamelen. Heerlijk! Allerlei stijlen door elkaar gooien. En weet je wat helemaal handig is? Een grote collectie in maat 50-56, 62-68 en 74-80 hebben in overzichtelijke maatlades of -kasten. Ik vroeg me tijdens vele shopsessies af hoeveel mensen kwijt zijn aan newborn kleding. En of ik daar niet teveel van afwijk? Het NIBUD schat de kosten van de totale newbornkleding op €109,-. Hier moet je het volgens hen mee redden. Oke, dat bedrag, daar koop ik alleen rompers voor. Dus, ja, ik wijk te veel af naar boven! Maar hoe zit dat met jullie?! Leuk als er hieronder reacties worden gegeven!

20170123_113243-e1487796952253.jpg

Het newborn setje

En zo tijdens dat verzamelen van kleding - lees ham-ster-en - kwam ik Studio SD tegen. Zij waren het die een goede toevoeging aan mijn lades konden geven! Helemaal hip nu is de triangle print. Zowel voor sieraden als bij de kinderkleding. Dit zwart-wit setje staat uiteraard tof bij elkaar, maar je kunt dit ook makkelijk combineren met andere merken. Kijk, daar hou ik van! Het shirtje is een overslagshirtje, zodat je de kleding niet over het hoofdje van de baby hoeft te trekken. Op zeer jonge leeftijd vinden ze dit niet prettig. Kijk trouwens ook bij Studio SD naar de unicornstof (voor de hippe meiden) of het konijnenmotiefje (voor de echte binken). Binnenkort komt er een website: www.shopstudiosd.nl. Hou goed in de gaten wanneer de launch is!

Screenshot_20170222-211907-2.png

Een blik achter Studio SD

Ik ben mama van een dochter van 8 maanden, Dewy. Ik ben geboren en getogen op de Veluwe na een kort uitstapje naar Haarlem, ben ik weer terug in mijn geboortedorp. Hier woon ik samen met mijn vriend, dochtertje en ons hondje. Ik heb voor de geboorte van Dewy voornamelijk in de zorg en verzekeringswereld gewerkt. Nu ben ik lekker thuis aan de gang met mijn webshop. Lekker creatief bezig zijn en anderen blij maken is wat ik het liefste doe.

Screenshot_20170227-212910-2.png

In de naam Studio-SD zijn de initialen van mijn voor- en achternaam verwerkt. SD staat voor Sherida Dors. Zo heb ik de naam Studio SD bedacht. Onze hoofdcategorie in de webshop is baby en peuterkleding. Harembroekjes met yogaband deze zitten iets baggy, skinny harem met elastische tailleband, newborn sets (harem, overslagvestje en mutsje) harem rompers/ mouwloze jumpsuit, t-shirts, longsleeves/ sweaters, shorts en bloomers. Daarnaast maken we regelmatig: babydekens, commodemandjes, aankleedkussenhoezen, wikkeldoeken en luieretuis op bestelling. Deze producten wil ik in de toekomst aan de webshop toevoegen. Ik volg mijn eigen ideeën qua stofkeuzes, je vindt dus vaak stofjes in de shop die je niet in het gros van de webshops tegenkomt. Zo probeer ik uniek te blijven. We zien veel monochrome prints en geometrische vormen. Wij volgen eigenlijk niet de trends, maar kiezen voor stoffen die we zelf mooi vinden, daar zitten ook monochrome en geometrische vormen bij. Hierdoor proberen wij uniek te blijven. Ik hoop in de toekomst het assortiment uit te breiden en meer samenwerkingen met andere shops aan te gaan. Op het moment is er een echte run op de jumpsuits, de skinny harems en de newbornsetjes doen het ook altijd goed.

LAURA

BlogadminComment