Bij Jetpaq is elke item letterlijk uniek

JETPAQ-FW-1617-8-1024x682.jpg

Ik zat in de LINDA te bladeren en toen zag ik opeens het leuke merk JETPAQ. Ik had al contact met het merk, maar ik vond het zo gaaf dat LINDA ze ook heeft ontdekt! JETPAQ heeft mooie prints en kleuren en bij hun weet je zeker dat alle mensen die aan dat item hebben gewerkt, goedbetaald kregen en eerlijk behandeld zijn. Daarnaast denkt JETPAQ veel aan het milieu. Eigenlijk is JETPAQ een eerlijk merk.

thumbnail_atelier-1.jpg

JETPAQ heeft kleding voor baby's, maar ook voor kinderen tot en met maat 152. Dames, dit is een shop waar je voor jaren terecht kunt! En weet je? Er is nu een sale waarbij prijzen van bijvoorbeeld €55,- worden teruggesprijsd naar €16,50. Kijk gauw hieren kom gelijk in de sale terecht! Verder kan je ook bij JETPAQ shoppen voor slaapzakjes, dekens, slabbers, badcapes, en knuffels. Wat eruit springt is de knuffel die het kind zelf kan inkleuren! Leuk ook om dit diertje cadeau te geven!

Screenshot_20170120-210338-2.png
20170212_171554-e1486936729360.jpg

Wij hebben de eer om drie items te beoordelen en JETPAQ wat vragen te stellen. Mijn dochter Nikki trekt met veel goede zin een grijs shirt aan met circusartiesten erop. We vinden het beiden direct een bijzondere print. Origineel! Het is duidelijk dat JETPAQ een eigen kijk op mode heeft, geen trends volgt en dat maakt het nou juist zo aantrekkelijk. Ook de print met de ogen is mooi. Maar de mooiste print vinden wij unaniem het giraffenmotiefje. De nieuwe stoffen voor het najaar en de zomer zijn: ijsjes, stipjes, bloemen en hartjes. Het is wat minder stoer dan de vorige collectie en staat wat zoeter bij elkaar. Klik hierom te kijken naar alle toffe items.

20170212_171142-e1486936635617.jpg

Interview met JETPAQ

Die naam Jetpaq is bedacht door één van mijn achtjarige modellen. We verbasterden de spelling van het woord jetpack een beetje en zo ontstond JETPAQ. We verkopen baby kleding, kinder kleding en binnenkort ook home-accesoires. Mijn inspiratie vind ik om me heen. Ik bezoek graag musea en ga graag naar het theater, ballet of een concert. Alle indrukken bij elkaar vormen in mijn hoofd een nieuwe collectie. We starten altijd met 1 verhaal, 1 beeld of 1 sfeer. Vanuit daar vormt de hele collectie zich.Verkooppunten op dit moment 15, medewerkers 3 en we hebben altijd twee stagiaires, dus in totaal werken we met 5 in de studio. Ik denk dat ik me met name onderscheid in het merk en het product zelf. We hebben echt een uniek product, eindelijk weer kleding om in te ravotten en in buiten te spelen. Kleding die vies mag worden en daarvan alleen maar mooier wordt (ja, echt!). De kleding is handgeverfd en hand-gezeefdrukt. Daardoor is niet alleen elk item dat bij ons de studio uit rolt uniek, maar het geeft ook een soort vlekkerig effect, niet perfect, maar daardoor juist zo mooi!

Screenshot_20170222-123300-2.png

Mijn ambitie is JETPAQ over de hele wereld te verkopen en het merk uit te breiden naar een hele grote klantenkring. Ik hoop op die manier mijn steentje bij te dragen aan het gelukkig groot worden van kinderen. Mijn ambitie is dat steeds meer moeders hun kinderen ook in ‘hun zondagse’ kleren buiten laten spelen, dat kinderen achter de computer uit kruipen, omdat er in die zin geen beperking meer is. Lekker in de plassen springen en vies worden! Met trends? Daar houd ik me niet zo heel erg mee bezig. Ik denk wel dat we een beetje uit het 'glitter tijdperk’ zijn voor kinderen (eindelijk) en dat onze calvinistische Nederlandse ontwerpen (net als de Scandinavische merken) steeds meer gewild zijn.  De items met de ogen er op. De jurkjes met grote ogen, maar ook de ogen print voor de babies. Bijvoorbeeld de jumpsuit. Daarnaast krijgen we nu al erg veel vraag naar de home-collectie die nog niet eens echt gelanceerd is, maar enkel op instagram heeft gestaan als sneak peek. Blijkbaar hebben mensen, net zoals wij, erg veel zin in stoere baby-spullen!

Screenshot_20170120-224440-2.png

Zoals ik al hierboven noemde, gaat onze energie eerst naar de home-accessoires collectie. Deze gaan we neerzetten en daarna uitbreiden, er komen onder andere schoentjes bij. Daarna? Misschien een mooie dames-lijn met enkele stuks? Dat jullie nog heel veel van ons horen, haha! Ik hoop dat we zo blijven groeien als dat we de afgelopen seizoenen gedaan hebben, zodat JETPAQ een steeds groter, uitgebreider merk wordt, waarbij we natuurlijk altijd onze filosofie zullen behouden. Met zorg en liefde gemaakt en elk item uniek!

 Een dameslijn zou erg gaaf zijn LINDA, of niet?!

 LAURA

JETPAQ-FW-1617-8-1024x682.jpg
Musthaves, BlogadminComment