De allerhipste wenkbrauwbar!

Browsalon-1.jpg

Wenkies on Fleek!

Deze term horen wij regelmatig voorbij komen! Waar er in ‘onze’ tijd heftig werd geplukt en getrokken aan de haartjes, is het tegenwoordig bijna een schande! Mooie volle wenkbrauwen winnen het overduidelijk van de dunne gekke smalle streepjes die stiekem wel iets hebben van een zwemmend zaadcelletje. Wij gingen op zoek naar de creatieve mensen achter deze hype en kwamen uit in Hoorn. De salon is onlangs helemaal verbouwd en ziet er uit om door een ringetje te halen. We worden vriendelijk verwelkomd en we moeten een formulier invullen ivm eventuele allergieën en dergelijke. Wat heerlijk professioneel! De behandeling begint mooi op tijd, wandelend door de salon zien we de verschillende behandelruimtes en dringt het tot ons door, dit is echt een heel goed opgezet bedrijf. Kijk je even naar de cijfers? Die zeggen eigenlijk al genoeg:

Brow-studiooo.png

Naam: Brow Studio

IG volgers: 18.400 (WTF!)

IG naam: browstudiohoorn

Eerste post: 20-08-2015

Mogen we jullie voorstellen aan Phila en Shanice, de twee dames achter dit enorme succes. We vragen ze lekker het hemd van het lijf en als bonus? Mag onze Isabel een behandeling ondergaan!

Interview met Phila en Shanice van Brow Studio

Wenkbrauwen, ineens zijn ze hip hot and happening en wij hebben het idee dat jullie hier iets mee te maken hebben. Vertel, hoe is de Brow Studio ontstaan?

Wij hebben samen bij elkaar in de klas gezeten tijdens de opleiding SPW Jeugdzorg, en ook dezelfde bijbaan gehad, samen op dezelfde stage geweest en na school bij dezelfde elektronica winkel gewerkt en uiteindelijk samen bij een wax-en wenkbrauw salon terecht gekomen. Ondanks dat het universum ons altijd al bij elkaar wilde brengen, werden we bij de laatste baan pas echt goede vriendinnen. Deze salon ging tot ons grote verdriet plotseling sluiten, waardoor wij zonder pardon op straat stonden. Shanice is alleenstaande moeder van een zoontje van drie jaar, dus verdrietig en zonder baan thuis op de bank zitten, was geen optie.

We zijn dezelfde avond bij elkaar gekomen, hebben alle opties doorgenomen en zijn er eigenlijk als twee kippen zonder koppen voor gegaan. De volgende dag hebben we veel panden in Hoorn bezichtigd, hebben we ons gelijk ingeschreven bij de KvK, hebben we een logo bedacht en binnen twee weken openden we de deuren van onze BROW STUDIO.

brow-studio-2.jpg

Twee jonge meiden die het aandurven om een eigen bedrijf te starten. Hoe keek jullie omgeving hier tegen aan?

Iedereen heeft ons natuurlijk willen beschermen. “Moeten jullie niet klein beginnen ?”,“Jullie hebben geen ervaring!” en “jullie kennen elkaar niet goed genoeg”, kregen we te horen. Maar wij zijn soms een beetje eigenwijs en hebben gedaan wat voor ons goed voelde. Wij namen samen de sprong in het diepe.

De perfecte wenkbrauw, aan welke voorwaarden moet deze voldoen?

Wij houden van volle, strakke en  natuurlijke wenkbrauwen, maar passen dit per persoon aan! Wat bij de één prachtig staat, doet niets bij de ander. Ons doel is dat je wakker wordt, zonder dat je wenkbrauwen uren tijd in beslag nemen. Soms kunnen we dit in één sessie bereiken, lukt dit niet dan hebben wij het BROW STUDIO RESCUE PLAN ontwikkeld. Hierbij kom je vaker langs en mag je zelf niet meer epileren. Zo zorgen we er samen voor om de perfecte wenkbrauwen te krijgen.

Hoe houden jullie jezelf scherp en hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en prive?

Soms is dit natuurlijk lastig. We zijn alle twee jonge meiden, maar delen een grote droom. We zijn er alle twee afgelopen jaar 100% voor gegaan, wat ook betekend 7 dagen in de salon werken. Avond na avond in bed dingen bespreken, niet drinken, niet te laat naar bed en leuke uitjes afzeggen. (Maar) omdat we altijd samen zijn en onze salon elke dag groeit is het absoluut allemaal waard. De basis hebben we nu gelegd, nu kunnen we ons gaan richten op de toekomst.

broww.jpg

Jullie zijn een groeiende onderneming, wat zijn jullie toekomstplannen?

We hebben in december net de verbouwing achter de rug. Van één naar drie panden en van vier naar twaalf behandelruimtes. Momenteel zijn we onze 7e medewerker aan het opleiden, zodat  deze vestiging kan draaien zonder ons. Als dit gelukt is, kunnen we verder kijken naar BROW STUDIO nummer twee. Voor nu komt onze eigen make-up lijn over acht weken binnen, dus ik denk echt dat dromen kunnen uitkomen.

Even iets over jullie zelf, hebben jullie een relatie of zijn jullie happy single?

Zijn er al kids in het spel? Shanice is alleenstaande moeder van een jongetje van drie, al vanaf haar zwangerschap. Al onze tijd steken we momenteel in de salon dus…. Noooo time for boys!          

Als we op IG kijken dan zien wij een grote hoeveelheid volgers, mensen komen uit alle winstreken naar jullie toe, waar komt dit grote succes vandaan?

Mond op mond reclame is de beste reclame die je kan hebben. Iedereen die langs komt ,vertelt het wel aan een vriendin, buurvrouw, nicht of een andere bekende. Zo is het balletje gaan rollen en komen de mensen nu dagelijks uit Friesland, Groningen, Zuid Holland en zelfs uit Zeeland.

Kunnen jullie iets vertellen over het soort klanten dat langs komt?

Ie-de-reen. Echt elke leeftijd komt naar ons toe. We hebben scholieren van 15 maar ook oudere dames van ruim 80 jaar die met hun rollator de salon binnen komen.

Er zijn vast veel jonge meiden die bij jullie zouden willen werken en jullie hebben inmiddels ook mensen in dienst. Waar moet het personeel aan voldoen, welke eisen stellen jullie?

Wij stellen vrijwel geen eisen. Natuurlijk moet je spontaan zijn en ABN spreken.

Browsalon-1.jpg

Tot slot, wat voor wensen hebben jullie voor jezelf voor het komende jaar?

Wij hopen natuurlijk in de toekomst studio 2 tm 93894 te openen!

Ok .de feitjes, ik vond de behandeling top! Phila heeft de oren van mijn hoofd gekletst en wat een respect voor deze jonge succesvolle ondernemers. Zij snappen hoe het werkt wanneer je je eigen zaak wilt opstarten. Maak keuzes, offer je vrije tijd op en ga lekker knallen! Alles wat je er nu in steekt krijg je later weer terug. Mijn wenkbrauwen hebben nog even wat liefde en geduld nodig. Uiteraard moest ik voor mijn vriendinnen even een foto maken met de verf erin, ik deel hem graag even hahaha. Over zes weken duik ik weer de stoel in en tot op de dag van vandaag ben ik zeer te spreken over mijn twee volle rakkers! De Brow Studio heeft er zeker een vaste klant bij gekregen.

Waar: Reiger 11 in Hoorn

Website: https://www.brow-studio.nl/

Kosten: € 38,50 per behandeling

ISABEL

MusthavesadminComment