Deze mobiel is mooi voor het designersoog en is lief voor de portemonnaie

20170319_164042-e1489938886389.jpg

Wat ik zelf echt belangrijk vind en waarvan ik weet dat het echt bijdraagt aan de ontwikkeling, is een (muziek)mobiel boven de box of het bedje voor de kleine. Zo heeft de baby nog even plezier met kijken en ontdekken, als het nog niet slaperig is. Het is helemaal fijn als er een muziekje op zit die je elke keer kunt afspelen. Dit geeft rust en plezier. Wist jij bijvoorbeeld dat het goed is om dat muziekje al voor de geboorte op je buik te leggen?! Je baby zal het muziekje buiten de buik herkennen. Ik vond dat altijd zo bijzonder...

 

Het mobiel

Monochroom is nu helemaal in. Ik wilde graag een mobiel in hout met zwart. Dit is een hele mooie combinatie en er zitten ook belletjes aan! Zelf rijg ik er een knuffel met inwendig muziekdoosje aan. Dit is dezelfde als die de andere twee kinderen hebben gehad. Het is echt een familiemuziekje geworden! Voor mij is dit de perfecte mobiel. Het ziet er chique uit en je wilt blijven kijken. Zie jij zwart-wit niet zo zitten? Geen probleem! Deze mobiel is ook te verkrijgen in grijs, mint, okergeel en rood. Ook wil ik nog iets zeggen over het logo. Dit is een houten wolkje; ik ben er verliefd op. Klik hier om alvast te kijken bij Deem Design.

 

 

Ben jij ook gek op de kralen van Deem Design? Neus dan ook even tussen de wagenspanners, maxi-cosi spanners en dromenvangers. Deem Design leent zich als een prima kraamcadeau! Sommige (muziek)mobiels lopen op tot 80 euro. Een aantal daarvan hebben een afstandsbediening.... Zo onnodig. Maar wat me het meeste opvalt, is dat de meeste mobiels aantrekkelijk zijn gemaakt voor kinderen, maar er (spuug)lelijk uitzien voor volwassenen en de kamer allesbehalve opfleuren. Daarbij moet je ook beseffen dat een mobiel maar tot ongeveer 7 maanden interessant is, daarna zijn hele andere dingen aantrekkelijk en het ontdekken waard. Mijn motto is dus: koop een mobiel dat mooi is voor jouw eigen designoog en geef er geen fortuin aan uit! Mijn antwoord hierop: Deem Design.

 

Een kijkje achter de schermen bij Deem Design

Bij Deem Design vind je handmade organic babyaccessoires. Ik maak o.a. wagenhangers, wagenspanners, maxi-cosi spanners, boxmobielen & dromenvangers. Mijn inspiratie is begonnen toen ik zwanger was van mijn zoontje Deem in 2014. Vandaar de naam Deem Design. Ik zocht toen het internet af naar 'eenvoudige' wagenspanners/ maxi-cosi spanners en box-mobielen. Helaas kon ik dit nergens vinden en daarom ben ik toen zelf aan de slag gegaan. Veel vriendinnen werden enthousiast en zo is het idee van Deem Design ontstaan. Het ondernemen zit een beetje in mijn bloed, sinds 2008 heb ik een tweedehandskleding winkel ,dus ik wist meteen hoe ik te werk moest gaan. In een jaar tijd is Deem Design enorm gegroeid en ben ik trots om te zeggen dat het nu bij 20 winkels verkocht wordt. Ik ben uniek en probeer altijd heel erg bij mijn eigen ideeën te blijven. Mijn hoofd loopt soms over van de inspiratie en ik werk dat ook altijd snel uit. Zelf vind ik het neutrale van hout tijdloos en dit in combinatie met een kleur als oker, mint, maar ook zwart & wit erg mooi.

 

Mijn ambitie is om Deem Design nog groter te maken in 2017. Hier gaat heel erg veel tijd in zitten, dus dat is een uitdaging met een zoontje van 2.5 en nog een winkel. Wat je nog steeds veel ziet als trend is (hout) zwart  & wit, monochrome noemen ze het ook wel. Je ziet deze trend al een tijd is en ik verwacht niet dat dit snel voorbij gaat. Wel komen er nieuwe invloeden bij en zullen wij deze ook verwerken in onze producten. Op dit moment loopt onze wagenspanner 'Jip' heel erg goed. Deze wagenspanner is voorzien van geverfde non-toxic kralen in de kleuren oker, zwart, wit & grijs. Dit in combinatie met ongelakte beuken houten kralen. Ik heb nog heel erg veel ideeën waarmee ik Deem Design zou willen uitbreiden, en waarmee ik op dit moment bezig ben. Hou ons dus goed in de gaten! Ik hoop in de toekomst dat Deem Design echt een merk is geworden. De producten worden al voorzien van ons 'wolkjes' logo waar iedereen fan van is. Hieraan kun je zien dat je een echte Deem Design hebt.

 

LAURA

adminComment