Ben je op zoek naar prachtig servies voor een scherpe prijs? Ontdek Elin's Pottery!

bhjvccf.jpg

Fabulous mama’s interviewt Elin's Pottery

Image-2.png.jpg

Hoe ben je op het idee gekomen om een webshop te openen?

Het idee van een eigen onderneming speelde al langer. Zo heb ik na mijn middelbare school mijn MBO 4 diploma behaald in management/ ondernemer. Hier heb ik langere tijd niets mee gedaan, omdat ik verder ben gaan studeren, maar dat dit nu goed van pas komt, is ontzettend leuk. Al is het runnen van een webshop wel andere koek, vanwege alle kennis die nodig is om op internet goed gevonden te worden. Het is een hele uitdaging die ik erg leuk vind om aan te gaan.

Het uiteindelijk openen van de webshop kwam in een periode dat ik er net achter kwam dat we in verwachting waren van ons eerste kindje. Het leek mij heerlijk om dit te combineren met het moederschap. Daarbij hebben we de shop ook vernoemd naar onze oudste dochter Elin.

fhxdhfxhfhxhxfxzd.jpg

Waarom de keuze voor aardewerk en servies?

De keuze voor servies en aardewerk was makkelijk gemaakt. Wij houden erg van lekker eten en koken. Zelf kon ik altijd als ik aan het shoppen was, uren op zoek gaan naar leuke kommetjes of andere leuke hebbedingetjes voor op tafel en in de keuken. Bij het maken van een lekker gerecht hoort ook een stukje presentatie. Het oog wil tenslotte ook wat. Als je de kookboeken en magazines er op openslaat dan komen de mooie opgemaakte borden je tegemoet en het is altijd leuk om dit thuis ook te proberen!

Hoe werkt het achter de schermen bij je. Heb je bijvoorbeeld zelf een voorraad of wordt alles op afname besteld?

Wij hebben een opslag voor alle spullen, wij kopen dit zelf in, dit omdat wij direct zelf willen leveren en ook binding met de klant willen houden. Als wij een bestelling binnen krijgen, dan pakken wij de producten mooi in als een cadeau, zodat het voor de klant ook echt een feestje is als ze de bestelling ontvangen!

Je bent inmiddels moeder van twee meiden, waarvan de oudste de inspiratie was voor de naam van de webshop. Hoe combineer je het moederschap met de webshop?

Het is soms best lastig om alles te combineren. Naast de webshop ben ik ook nog voor een aantal uren in loondienst, dus soms is het best lastig om alle ballen in de lucht te houden en iedereen alle tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Ik denk dat dit inherent is aan het moederschap, zo lijkt het. De grote droom zou uiteindelijk zijn om mijn baan in loondienst op te zeggen en mij alleen met de webshop bezig te houden. Dit lijkt mij de ideale combinatie met het moederschap

dthdtjtjfyj.jpg

Van welk artikel ben je zelf helemaal idolaat?

Oeh, dat is een lastige vraag. Er zijn heel veel artikelen die ik ontzettend mooi vind.

Zo hebben wij zelf op onze eettafel veel staan van de Nordic Sea lijn. Maar waar ik ook erg blij van wordt, is bijvoorbeeld het karaf van Broste Copenhagen smoke.

En wat ik een ontzettend bijzonder servies vind, is van het merk love Milo. En zo kan ik eerlijk gezegd nog wel even doorgaan… haha.

Op Instagram ben je aan het groeien, is social media iets wat je aandacht heeft?

Social media heeft zeker onze aandacht, het is een belangrijke bron om onze naamsbekendheid te vergroten. Wij hebben sinds een maand iemand die onze Instagram page beheert. Zij kan dit ontzettend goed en heeft er oog voor. Wij hebben samen ook mooie foto’s gemaakt van de producten. Het is altijd leuk als iemand net zo enthousiast is over onze producten als wij zijn en wil helpen.

bhjvccf.jpg

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Wij hebben veel plannen voor de toekomst. Vele zijn nog niet concreet, en zitten nog in eerste fase van overdenking. Wel willen wij Elin’s Pottery goed op de kaart zetten en ook uitbreiden naar het buitenland. Eind dit jaar staat het in de planning om nog een onderneming op te zetten en deze te vernoemen naar onze laatste aanwinst: Sofie.

Giveaway

Als give away mogen we twee schitterende kopjes weggeven van de Nordic Sea lijn!

Image.pngllll.jpg

Review

We mochten een schitterende oliefles van het merk Azora reviewen. We zijn dol op de handgemaakte beschildering! Een juweel die je op je eettafel kunt laten staan. Hou je net als ons van lang tafelen... warm brood dopen in olie en wat zout? Dan mag deze niet ontbreken.

Kosten : €14,95

Vaatwasser bestendig

 

 

 

 

LAURA