It's all about the quotes by Jero!

217514282-1.jpg

Helemaal dol ben ik op grappige of mooie quotes! Wie niet?! Hieronder staan een aantal van mijn favorieten.

2a1c237f20db3331c26834384aecf5f6.jpg
6448.jpg
168539_10151023719306323_275004849_n.jpg

Je ziet soms ook mooie quotes op posters voor de kinderkamer. Maar we moeten echt toegeven dat By Jero de leukste quotes heeft verzameld en deze op kleding heeft gedrukt. Klik hierom alvast een kijkje te nemen tussen de waanzinnige items.

217514282-1.jpg

De truien

Wij testen een groene sweater en een witte longsleeve. Wat heeft de sweater een mooie diepgroene kleur. Groen wordt DE kleur voor aankomende seizoen. De witte tekst steekt goed af. Als ik mijn dochter Nikki in de trui zie, moet ik lachen. De tekst is zo passend; ze is echt een meidenbaas. And that's the magic; deze truien en shirts zorgen voor een lach op je gezicht. Naast groen, hebben ze ook de kleur bordeaux, donkerblauw, zwart en wit. De truien en shirts zijn stoer en geschikt voor zowel hippe meiden, als stoere binken. Mijn andere stoere chick Lola heeft de witte longsleeve aan. Eigenlijk was het shirt voor een jongensmodel bedoeld, maar door omstandigheden moest Lola hem showen. En eigenlijk.... Is het wel een grappige tekst als je erover doordenkt. Ze rockt het shirt helemaal! Owja, ook de Instagram van By Jero is leuk om even te bekijken.

Hieronder de quotes van By Jero

#girlboss

baller

shut up I'm a princess

fries before guys

hugdealer

don't touch my hair

deugniet

sorry for my attitude

stout

badboys don't sleep

rebel

Heel moeilijk om hieruit een keuze te maken. Ik wil ze eigenlijk gewoon allemaal in verschillende kleuren en maten voor mijn meiden en toekomstige zoon. De kleding is met de teksten helemaal hip. Je kunt de items By Jero al shoppen vanaf maat 50 en doorgaan tot maat 128. Goed nieuws dus! Er zijn ook shirts die je kan laten bedrukken met naam bijvoorbeeld. De nieuwe collectie is een goede toevoeging op de al bestaande items. Ben je benieuwd naar de vrouw, Charissa, die dit allemaal heeft bedacht?! Lees dan hieronder lekker met ons mee.

For kids with style

Alle ins and outs van By Jero door Charissa

Screenshot_20170128-223503-2.png

De naam JERO komt van onze zoon Eljero. Hij is onze grote inspiratiebron en het was dus ook niet moeilijk om een naam voor ons kledingmerk te verzinnen. Onze grootste inspiratiebron is Eljero. Veel teksten zijn namelijk op hem van toepassing. Bijvoorbeeld: Deugniet, HUGDEALER, Cute but Stout en #REBEL. Naast Eljero halen we eigenlijk overal onze inspiratie wel vandaan, door bijvoorbeeld goed rond te kijken tijdens het boodschappen doen. Wij verkopen kinderkleding en staan het meest bekend om onze unieke shirts/sweaters die hippe teksten met een knipoog bevatten. Naast shirts verkopen wij ook leuke accessoires en gaan wij ook weer handgemaakte broekjes en rokjes verkopen. Momenteel verkopen wij onze items alleen nog via onze webshop: www.byjero.com. Het is bizar hoeveel webshops er per dag bijkomen. Wij onderscheiden ons van de rest door onze stoere teksten met een knipoog. Het zijn vaak teksten die volwassenen ook kunnen rocken maar dan net even anders, zodat ze bij hun kids passen.

Ik run dit bedrijf samen met mijn partner. 20 November 2015 gingen we online. Ik ben zo trots op ons dat we doorgezet hebben. We willen graag elk jaar steeds een beetje groter worden & misschien kunnen we ooit leven van ons mooie bedrijfje. Het afgelopen seizoen is onze HUG DEALER sweater een echte hit geweest. Momenteel lopen de shirts: Sorry for my Attitude & #Girlboss ook erg goed. En eigenlijk al vanaf het begin verkopen wij veel Birthday en Naam shirtjes. Het voorjaar en de zomer komen er weer aan, dus dat betekent weer lekkere frisse kleuren, rokjes en (korte) broekjes met leuke prints. In de toekomst willen wij het naaiwerk weer oppakken. Helaas moesten we door de enorme groei van by JERO, een nieuwe baan & ook nog ons gezin dit even op een laag pitje zetten. We hebben zoveel toffe ideeën voor het komende seizoen, dus daar gaan we de komende periode weer lekker mee aan de slag! Ook zijn wij druk bezig met het opzetten van een -twinning met mama & papa- lijn. Wij vinden het zelf super leuk om te twinnen met Eljero en zijn druk bezig met het uitwerken van onze ideeën.

LAURA

MusthavesadminComment