Dancing on the Moon with nice shoes

Screenshot_20170403-224724-2.png

Wij vrouwen kunnen er niet genoeg van hebben – nee, zelfs niet als deze vrouwen 4 jaar oud zijn. What can I say, we love shoes shoes and shoes! Sinds kort verkoopt Dancing on the Moon ook kinderkleding. Dus je kunt er hele outfits scoren! De collectie is bijzonder, schattig en meisjesachtig. Tijd om dit merk uitgebreid te gaan ontdekken!

Screenshot_20170403-224702-2.png

De Moons zijn comfortable, duurzaam en fancy. Ze zijn van echt leer en handgemaakt. Voor de kleine kindjes is er een flexzool; de echte stappers hebben een rubberen buitenzool op de schoenen. En dames aangezien er een nieuw seizoen aankomt, mogen we weer shoppen voor ballerina’s en hippe sandalen! Kijk hier voor de allerleukste sandalen voor meisjes. Andere vrouwen hebben me altijd fabeltjes doorverteld die jullie waarschijnlijk ook allemaal hebben gehoord van oma op oma op oma... “Goede schoenen zijn duur; je moet geen geld besparen op schoeisel”. Klinkklare onzin. “Schoenen zonder goede steun zijn slecht voor de ontwikkeling van de voet”. Nog zo één... Dames, goede kinderschoenen hoeven niet duur te zijn en goedkopere schoenen zijn niet perse slechter dan duurdere.

Screenshot_20170403-231815-2.png

Tips voor het kopen van de juiste schoenen

  • Yes, deze vinden wij vrouwen leuk: koop altijd twee paar, zodat de kids de schoenen kunnen afwisselen.
  • We got prove! Volgens deskundigen zijn plastic of rubberen slippers niet slechter dan gezondheidssandalen. YES!
  • De schoenen moeten goed passen. Dit betekent een duimpje aan de voorkant overhouden. En dames, het trucje met de voet naar voren schuiven, zodat je de ruimte die over is achterin kan zien, blijkt niet betrouwbaar. Dit betekent goed voelen in de lengte en de breedte.
  • Het doorgeven van schoenen in het gezin, is geen enkel probleem.
  • Deze nemen we niet serieus: “kies een schoen in een vrolijke kleur, zodat je kindje de schoen zelf ook leuk vindt”. Ja, dagggg ....dat doet oma al... vreselijk!
  • Voor kleine kinderen moet de zool flexibel zijn en moeten de zolen onder de schoenen (zeker voor de oudere kinderen) genoeg grip hebben.
  • Dames hakken is (nu nog) een no go...
  • En mag ik toevoegen: zoek een trendy schoen met een hip design op een mooi stuk leer. Ik denk altijd: “Als ik ze zelf zou dragen, zijn ze een goede optie.”
20170324_085533-e1491858763593.jpg

De roze met glitter schoenen

Het zachte roze suede staat waanzinnig bij de glitters. Wat wil een klein meisje nog meer?! Dit model is in Amerika helemaal het einde. Dancing on the moon brengt ze op de Nederlandse markt. En goed nieuws: de maten worden binnenkort uitgebreid tot 8 jaar. Bij het aantrekken thuis gaat de schoen wat stroef aan. Maar nadat ze zijn ingelopen, gaat dit al een stuk beter. Mijn dochter noemt het ‘feestschoenen’ en wil ze zelfs aan bij (te) warm weer.

Interview met Dancing on the Moon

Welke items verkopen jullie allemaal?

Screenshot_20170403-231852-2.png

Wij hebben meerdere collecties het afgelopen jaar gelanceerd met onze Moons. Dit zijn handgemaakte , 100 % lederen schoentjes voor baby's en peuters. Onze moons worden ontworpen met focus op het draagcomfort, duurzaamheid en dat allemaal vertaald naar een hip schoentje!

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Inspiratie haal ik overal vandaan, ik ben altijd bezig met Dancing on the moon, en ben continu bezig met  nieuwe ideeën. De lilly booties zijn bijvoorbeeld ontstaan doordat ik foto's uit mijn album terug keek, waar ik zelf een klein meisje was. Ik droeg daar een klassiek schoentje met gesp, in lak dan weer wel, maar zag direct dat dit model perfect past in de kindermode van nu.

Hoeveel verkooppunten en medewerkers kent het bedrijf?

We zijn een jaar geleden gestart met enkel Dancing on the moon als verkooppunt. Nu bijna een jaar later hebben we diverse verkooppunten in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Italie en Canada. Ontzettend gaaf om foto's van klanten te krijgen uit de andere kant van de wereld. Hoofdzakelijk doe ik het alleen, van jullie bestellingen inpakken tot aan de fotoshoot's en onderhouden van de website, maar door de enorme drukte iedere dag, krijg ik steeds meer hulp. Binnenkort ga ik dan ook op zoek naar een vaste medewerker.

Hoe onderscheid jij je van de rest? Door de focus op ons product te leggen. Er is inderdaad heel erg veel, maar wij proberen steeds weer vernieuwend te zijn, te kijken wat de consument graag wilt zien, en zo proberen we ons te onderscheiden.

Wat is je ambitie?

Een heel groot Dancing on the moon pand, met een heel team aan mensen. Nee,  mijn ambitie is een Nederlands merk duidelijk op de markt te zetten, met nog een aantal vaste medewerkers, waarmee we nog meer kunnen ontwerpen, meer verkooppunten kunnen realiseren en kunnen blijven voldoen aan de vraag van de klant.

Wat is nu de trend? Wat gaat de toekomstige trend worden?

De trend is altijd zo wisselend, ik heb heel veel verschillende stukken gezien met prints, maar ook het zwart&wit blijft een trend. Wij zullen ons voor de zomer 2017 vooral gaan richten op de Boho trend.

baja-boots.jpg

Welk item loopt momenteel waanzinnig in jullie assortiment?

Dit seizoen lopen de Baja Boots erg goed! We hebben hier heel veel positieve feedback van gekregen! Voor lente/zomer 2017 zullen de Lilly booties het naar verwachting goed doen. We hebben in de zomer van 2016 vier kleurtjes gelanceerd en binnen no time uitverkocht. Dit seizoen gaan we er weer 3 kleuren aan toevoegen en worden de huidige kleurtjes in alle maten weer aangevuld.

lilly-booties.jpg

Waarmee zou jij je assortiment willen uitbreiden?

Leuke vraag, want hier zijn we volop mee bezig! Qua Moons krijgen we de lilly booties erbij, maar er komen nog meer leuke Moons in de collectie voor 2017. Daarnaast zijn we volop bezig met een nieuw project, wat binnenkort officieel bekend zal worden gemaakt. Dus nog even geduld.

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? Het nieuwe project waar we nu hard voor aan het werk zijn, zal het shoppen bij Dancing on the Moon nog leuker en gemakkelijker maken. We willen nog heel veel Moons gaan toevoegen aan de collectie en meer!

LAURA

MusthavesadminComment