De selectie musthave oorbellen door the ladies van Fabulous Mama's!

IMG_20170408_221006_688.jpg
 Het zonnetje schijnt. Wij zitten lekker op een overvol terras. Isabel en ik zetten onze zonnebrillen op onze neus en nippen van onze ijskoude (voor mij alcoholvrije) wijn. Genieten met een hoofdletter. Samen kijken we naar alle dames die voorbij lopen. Opeens komen we op het idee om de echte must-have-oorbellen voor deze lente landelijk te gaan uitzoeken. Fabulous mama's ziet de trend natuurlijk in oorstuds, maar ook in hangers en ballen in DE kleuren zwart en verschillende tinten groen. We duiken in onze telefoon, zoeken op websites, mailen shops en komen tot onderstaande top-12, in willekeurige volgorde!
IMG_20170408_221006_688.jpg
IMG_20170407_225748-300x300.jpg

1. Betty Bogaers (www.bettybogaers.com)

We worden helemaal happy van deze oorbellen. Wij van Fabulous Mama’s signeren al vanaf de start met XOXO. Deze oorbellen mogen in de lentetijd zeker niet in je juwelenkistje ontbreken!

Betty Bogaers Jewellery is een sieradenlabel dat in 2009 is opgericht door Betty Bogaers. Tegenwoordig wordt het label gerund door Betty en Jeske samen. De sieraden gaan perfect samen met je garderobe en benadrukken je persoonlijke stijl. Sieraden moeten net dat stukje extra aan je outfit geven. De woorden die bij de sieraden passen zijn: stoer, fris, klassiek, subtiel en eenvoud.

Prijs: €22.95

Hoe onderscheidt je je van de rest? Het zichtbare handwerk is het meest typerende aan de collectie. Geen enkel sieraad is glad, glimmend en strak van structuur. Er moet altijd zichtbaar handwerk te zien zijn en de “onafgewerkte” vintage look. Klik hier voor een uitgebreid interview en kijkje achter de schermen bij Betty Bogaers.

IMG_20170407_225920.jpg

2. The Musthaves (www.TheMusthaves.nl)

Dit zijn prachtige oorbellen voor een chique aangelegenheid. Zwart matcht met elke kleur; ze lijken zwaar, maar zijn dat niet en they sparkle!

Iedere week ontvangt TheMusthaves een nieuwe collectie, zodat je wekelijks de allernieuwste Musthaves kunt shoppen. Hun aanbod bestaat o.a. uit: kleding, schoenen, armbanden, kettingen, oorbellen, sjaals, horloges en tassen. Dagelijks zijn ze met het team van The Musthaves op zoek naar de nieuwste en leukste betaalbare Musthaves van dit moment. Sabrina van der Donk is het gezicht achter TheMusthaves en founder van TheMusthaves. Op jonge leeftijd vloog ze de wereld over als model en ze startte op jonge leeftijd al haar eigen succesvolle kledingwinkel. En wellicht niet geheel onverwacht wordt de styling volledig verzorgd door Sabrina, waarbij ze wordt ondersteund door haar assistant buyers.

Prijs: €16.95

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen? We bieden dé laatste Musthave trends van dit moment aan voor de laagste prijs. Tevens shop je exclusief bij TheMusthaves de zogeheten ''Musthave Deals'' dit zijn complete kleding sets die je met korting kunt shoppen! 

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? Wij zullen binnen no-time Make-up Musthaves lanceren!! Momenteel breiden we ons al enorm snel uit over Europa én zijn we bezig met een zeer groot project, waar ik helaas nog niets over kan zeggen.

IMG_20170407_231625.jpg

3. Lanas  sieraden (www.lanassieraden.nl)

Deze oorbellen kunnen bij elke outfit, maar maakt jouw jurkje met hakken helemaal af! Fabulous Mama’s is verliefd op deze oorbellen. Ze geven iedere outfit net dat extra stukje style.

Lanas sieraden zoeken elke maand sieraden en accessoires uit met een hoog musthave gehalte en zorgen dat die een betaalbare prijs krijgen. Kijk ook eens bij hun te gekke statementkettingen!

Prijs: 11.95

Hoe onderscheidt jullie webshop zich ten op zichte van de anderen?

Er zijn heel veel sieraden & accessoires webshops bij gekomen sinds ik ben begonnen (in 2012). Het is daarom extra belangrijk om jezelf te onderscheiden en Lana’s Sieraden doet dit door de leukste sieraden en accessoires uit te zoeken en ze voor een betaalbare prijs te verkopen. Daarnaast houden we de trends goed in de gaten en zorgen we dat we de leukste musthaves online hebben staan in de shop. Fotografie is ook iets waar we ons veel mee bezig houden en we vinden het ook belangrijk dat de orders goed en mooi zijn verpakt. Klik hier voor een uitgebreid interview en kijkje achter de schermen bij Lanas Sieraden.

IMG_20170407_225326.jpg

4. Mix and Max (www.mixandmax.nl)

Marmerpatronen zijn helemaal hip. Vooral in sieraden. Wij van Fabulous Mama’s vinden de witte driehoekjes het leukst. Past overal bij!

Aan het hoofd van dit bedrijf staan moeder en dochter! Hoe leuk! Momenteel zijn de belangrijkste woorden voor hun collectie minimalistisch en geometrisch.

Prijs: €14.95

Waar komt jullie naam vandaan? Met het oog op combineren is de naam Mix&Max ontstaan, voortkomend uit het Mix & Match principe. Daarnaast is de webshop opgericht uit de passie voor sieraden door moeder en dochter. Iets van onszelf komt erin terug vanuit de naam Maxime (dochter).

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Het grote aanbod sterling silver studs maakt combineren super makkelijk. De trend is om met meerdere gaatjes verschillende oorstuds te combineren. De Fabulous Silver Musthave is dus het aanbod aan zilveren oorstuds om te combineren! Klik hier voor een uitgebreid interview en kijkje achter de schermen bij Mix&Max.

IMG_20170407_225141.jpg

5. Eline Rosina (www.elinerosina.com)

Fabulous Mama's vindt deze nauwsluitende ringetjes geweldig; ze horen met vlag en wimpel in de top 12. Deze ringetjes passen bij een stoere outfit, maar kunnen ook bij een hippe jurk.

Hanne Eline studeerde in Amerika waar ze een vriendschap sloot met Elizabeth Rosina. Het sieradenmerk Eline Rosina ontstaat en richt zich alleen op oorbellen. Je mag hier alles mixen en matchen.

Prijs: €15,-

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen? Ik heb besloten me met Eline Rosina alleen op oorbellen te richten. Het is dus onderscheidend, omdat ik heel erg vanuit een product werk en niet allerlei verschillende dingen verkoop. Daarom weten mensen die op zoek zijn naar specifieke oorbellen ons vaak te vinden. 

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Mijn persoonlijk silver musthave is denk ik de Lip hoop. Super leuk voor bij elke outfit deze zomer!

IMG_20170407_230102.jpg

6. Tally-Ho (www.tally-ho.nl)

Tally Ho is een uitgebreid kledingmerk met ook veel accessoires. Graag wilden we dat Tally Ho meedeed met deze bars. We hebben lang gezocht, maar alle andere oorbellen waren te lang of te dik. Gevonden: deze zijn perfect! Tip van Tally-Ho: durf te varieren.

Prijs: €9.95

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen? Tally-Ho.nl verkoopt bijna 100 merken online, waaronder veel duurzame merken. We bieden een totaalpakket aan wat betreft mode: zo shop je naast kleding ook schoenen en accessoires. Voor een complete look hoef je dus maar één site te bezoeken. We maken het zo persoonlijk mogelijk voor de klant en hebben service heel hoog in het vaandel staan.

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Onze fabulous silver must have’s zijn natuurlijk de 100% zilveren sieraden van A Brend, maar we hebben daarnaast ook nog veel andere leuken sieradenmerken.

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? We streven naar een gepersonaliseerde webshop voor onze brede doelgroep waarin klantvriendelijkheid voorop staat en het aanbod herkenbaar, maar vernieuwend is.

IMG_20170407_230258.jpg

7. My Infini (www.myinfini.com)

Fabulous Mama's wil graag fabulous earrings. Het liefst tegen een redelijke prijs (dus niet te duur of te goedkoop). We wilden een mooie donkere steen om een skinny jeans en een groene bomberjack mee af te stylen. Deze oorbellen maken een statement. Tip: speur ook eens in de outlet van de website.

Prijs: €14.50

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen? MY INFINI biedt een ruime online collectie aan zilveren sieraden, stalen sieraden en fashion accessoires. In zowel basis als on trend ontwerpen. Betaalbaarheid staat bij ons voorop, want we geloven in mooi hoeft zeker niet duur te zijn. Wij zien graag onze klanten lang plezier hebben van hun INFINI sieraad. En dat is terug te zien in onze naam, welke afgeleid is van het Franse woord voor oneindigheid. Ons motto is dan ook jouw sieraad, jouw INFINI. Want met ieder door jou uitgekozen sieraad of accessoire druk jij een stukje van jezelf uit.. 

Wat is jullie fabulous silver (musthave)s? Silver musthaves van dit moment zijn oorknopjes in verschillende vormen en stijlen, om er een ware Ear Party van te maken! Al is het erg trending dit jaar, raken leuke oorstekers nooit uit de mode! 

IMG_20170407_231202.jpg

8. My Unique Style (www.myuniquestyle.nl)

Aankomende zomer heersen de kleuren zwart, groen in earringland, en ja dames, de kleur mintgroen mag nog een keer. Fabulous Mama's wilden speciale oorstekers en dat is gelukt. Deze zeshoekige oorbel mag weer bij een zwart-wit outfit. Tip: kijk ook eens naar de twist bars, een leuke draai aan de normal bar.

Unique style wil graag betaalbare maar leuke sieraden aanbieden. hun hoofdstatement is uniek zijn. Ze werken met een elegant merk uit Parijs samen. Ook de Bohosieraden zijn op de website te vinden.

Prijs: €16.95

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen? Wij bieden kwalitatief goede sieraden voor een mooie prijs. Ook hebben wij unieke sieraden zoals earcuffs, earclimbers en andere sieraden die je niet overal ziet. Ook hebben wij een groot assortiment van ringen  met edelsteen in veel verschillende maten. Ook veel grote maten, die je niet overal kunt vinden.

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Wij zien al onze sieraden als fabulous silver musthaves.

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? Wij zullen in de toekomst onze sieradencollectie nog meer uitbreiden met leuke en unieke sieraden.  

IMG_20170407_231353.jpg

9. Yehwang (www.yehwang.nl)            

De flamingotrend blijft doorzetten en Fabulous Mama's vindt het zo tof dat er naast kettingen, opblaasspeelgoed, dekbedovertrekken en pennen ook oorstekers zijn met de fantastische vogels. Must-have!

Yehwang heeft 20.000 verschillende sieraden en modeaccessoires online. Zorg dat oorbellen de eyecatcher van je outfit hoort. Yehwang is ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze is lid van organisaties die waarborgen dat de volwassenen eerlijke lonen krijgen en ze staan voor bescherming van het milieu. 

Prijs: staat niet op de website

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen?

Wij zijn een groothandel die wekelijks nieuwe sieraden en accessoires krijgt en daarmee dus inspeelt op de trends van de markt. Yehwang heeft een groot aanbod (ruim 20.000 producten) van zeer goede kwaliteit én een lage prijs. Er is voor ieder wat wils en wij maken ook sieraden en accessoires voor de grote winkelketens, private label. Wij zijn gespecialiseerd in fijne sieraden, dus fijne zilveren kettingen, armbanden en oorbellen. Onze producten zijn van 925 sterling silver, stainless steel of gold plated en daarmee verzekeren wij producten van een goede kwaliteit. Daarnaast hebben wij een groothandel in Ede, twee showrooms in Utrecht en Amsterdam en hebben wij een franchise showroom in Brussel.

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Wij zijn gespecialiseerd in fijne sieraden, dus onze fabulous silver musthaves zijn onze fijne kettingen, oorbellen en armbanden. Deze producten zijn fashionable én van een goede kwaliteit.

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? Wij voldoen altijd aan de trends, dus wij zijn koploper op het gebied van fashionable accessoires en sieraden en voegen altijd nieuwe producten toe aan onze collectie. Zo zijn wij dit jaar begonnen met trendy zonnebrillen in diverse modellen en kleuren. Deze zonnebrillen hebben een CE keurmerk en bieden een hoge bescherming. 

IMG_20170407_224539.jpg

10. Pracht (www.pracht.nl)

Fabulous Mama's wilde minimalistische hartjes. Nou, dat was moeilijk te vinden! Maar pracht heeft ze in huis!

Dit prachtige winkeltje aan de gracht van Utrecht bestaat 10 jaar! Een deel van de collectie is ook online te shoppen. Je kunt prachtige merken in de winkel vinden, verder kun je er terecht voor tassen en portemonnees.

Prijs:  €12.50

Hoe onderscheidt jouw webshop/winkel zich ten op zichte van anderen?

We hebben een mooie fysieke winkel die klanten ook nieuwsgierig maakt naar onze website.

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? Kleine zilveren oorbelletjes die je eindeloos kunt combineren.
Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst?  Nog meer artikelen in de webshop presenteren met een nog bredere keus, altijd een onderscheidende collectie. Zeker in onze winkel hebben we iedere week weer nieuwe items!
IMG_20170407_224914.jpg

11. Azibi (www.azibi-ibiza.nl) 

Wow... we kregen de oorbellen in een prachtig pakketje thuis. Echt een cadeautje! We wilden het bijna niet uitpakken. De kleine bijzondere flesjes die erbij zitten, worden gemaakt door stichting Trion. Verder werkt ze samen met Fuela-groep voor reintegratie en arbeidsontwikkeling. Fabulous Mama's wilden graag lange hangers met ee diepgroene kleur. Deze van Azibi zijn werkelijk perfect! Goede lengte ook.

Denise Wielink is de eigenaresse van Azibi-ibiza en is helemaal gebaseerd op het hippe, relaxte en fijne Ibiza. Hangers zijn voor aan de AziBi oorbellen (creolen). Ze zijn er in verschillende soorten en gemaakt van: halfedelsteen, keramiek, hout, schelp of Tsjechisch glas. Ook kun je bij het bestellen aangeven of je een goud-, rosé- of zilverkleurig, ringetje en staafje aan de hanger wilt

Prijs: €12.95

IMG_20170407_225547.jpg

12. Jewelz and more (jewelzandmore)

Dit is echt een klapper in je sieradenkist! Vrouwen wij van Fabulous Mama's adviseren deze zeker als topstuk aam te schaffen. Het zijn redelijk grote glitterballen in het zwart. Ze stralen één en al chique uit. Jewelz&Moren heeft meedere fysieke winkels. Onlangs is er een filiaal geopend in Utrecht. Daarnaast hebben ze een hippe website; we love zwart-wit-roze. Kijk vooral tussen de kralen- en de sparkle collectie!

Prijs: €22.50

Hoe onderscheidt jouw webshop zich ten op zichte van de anderen?

Onze webshop onderscheidt zich van andere webshops doordat we altijd up to date zijn met de nieuwste collecties en trends. Onze webshop is daarnaast erg gebruiksvriendelijk, en we besteden veel aandacht aan het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Ook persoonlijk contact hebben via de computer vinden wij belangrijk!

Wat is jullie fabulous silver musthave(s)? De LOTT. initial ring staat bovenaan!

Wat kunnen we van jullie verwachten in de toekomst? Moederdag staat hoog op onze agenda, de komende weken volgen er leuke acties speciaal voor mama’s! Klik hiervoor een uitgebreid interview een kijkje achter de schermen bij Jewels&More.

LAURA