Razendpopulair, de regenlaarzen van Bergsteijn!

20170621_153806.jpg

Bergstein regenlaarzen zijn razend populair onder meiden én jongens. De hippe laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt Bergstein regenlaarzen haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat. Momenteel loopt iedereen in slippers of sandaaltjes, maar wij van Fabulous Mama's kijken alvast verder.

Coloryourlife_zolen.jpg

De hippe laarsjes worden gemaakt van soepel natuurrubber. Bergstein verkoopt ze in steeds meer kleuren: geel, zalm, rood, donkerroze, oranje, lichtroze, paars, lichtblauw, donkerblauw, groen, donkergroen, grijs en zwart. Klik hier om je favoriete kleur te bestellen!

Ook hebben ze winterboots. Dit zijn eigenlijk de bekende regenlaarsjes met een tie-on sluiting erboven. Ook erg mooi!

Add some colour to your life

20170621_153806.jpg

Gele laarsjes

Mijn dochter Nikki sprong wild in de plassen. Bij iedere sprong kromp mijn hart ineen. Ik had geen reservekleding mee. Ik riep Nikki bij me en nam de schade op. Nee, er kwam geen water door de laarsjes heen. Droge sokken! Daarbij staan de laarsjes enig!

MusthavesadminComment