Make-over babyroom

20170629_152448-e1498767003131.jpg

Als er een nieuw lid bij het gezin komt, dan hoort daar ook een prachtige babykamer of babywhall bij. Fabulous Mamas gaat voor dat laatste. De hele kamer blijft rustig wit, behalve één grote muur. Die muur knalt eruit met een thema. Je kan je ogen er niet van af houden. Er doen hele gave merken mee aan deze make-over. Het thema van deze slaapkamer is GREEN & JUNGLE. Kijk je mee naar het resultaat en de prachtige webshops die dit mogelijk hebben gemaakt?!

20170629_152807.jpg

Juniqe (www.juniqe.nl)

Dit is echt een pareltje! Je kunt hier terecht voor originele wanddecoratie, mode-items, woonaccessoires en schrijfwaren. Hun primaire doel is kunst beschikbaar maken voor de massa en in het dagelijkse leven. Art. Everywhere. Ze hebben ook gedacht aan kunst voor de allerkleinsten in de vorm van boeken. Klik hiervoor een interview met één van de founders van Uniqe en hiervoor een interview met de auteur van het leerzame boek ‘Daar zijn vrienden voor’. Wij hebben ook een prachtige dierenromper gefotografeerd van een uil van Unique! Ben je schrijfgek? Kijk hier tussen de zeer speciale notitieboeken!

20170629_152552-e1498766910189.jpg

Moonwalk teddy (www.moonwalkteddybear.nl)

Mathilde Alders heeft Moonwalk Teddybear  opgericht. Een moeder van twee met een liefde voor illustratie, patronen en interieur. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen, blijven jarenlang zitten en zijn daarna weer gemakkelijk te verwijderen. Fabulous Mama’s Mama Laura heeft dit geprobeerd en de love-sticker is inderdaad zeer makkelijk in gebruik! De zwarte sticker steekt mooi af tegen de muur. Het perfecte alternatief voor duur, permanent behang! Muren, deuren, ramen, meubels of spiegels kunnen in een handomdraai nieuw leven worden ingeblazen! Klik hier voor een interview met de eigenaar van dit bedrijf.

20170403_154950-e1498775474210.jpg

Project 3 (www.project-3shop.nl)

Aly van der Valle is eigenaar van deze shop en moeder van Sterre in Kollum. Project-3 is de onderneming die ik in 2016 heb opgericht. Met veel liefde werk ik aan de ontwerpen die in de webshop staan. Voor dat Project-3 vorm begon te krijgen werkte ik als verpleegkundige binnen een verslavingszorginstelling. Ik ging altijd met plezier naar mijn werk, maar ik miste iets. Langzaam durfde ik mijn creativiteit meer te uiten. Zo vond ik het tijdens mijn opleiding heerlijk om moodboards te maken voordat ik aan een opdracht begon. Terug naar Project-3, het begon allemaal met een aantal kaartjes die ik ging ontwerpen om te kunnen oefenen met de software. Maar mijn grootste inspiratiebron is toch wel mijn zevenjarige dochter. Bij elke bestelling die ik krijg, doe ik weer een klein vreugdedansje. Inmiddels kun je hier terecht voor posters, stationary en tekstcadeautjes. Ik mag mijn ontwerpen met iemand delen en dat maakt mijn wereld weer een klein stukje mooier. Fabulous mama’s is vooral gek op de kaart ‘stil’. Wat een prachtig versje voor op de kinderkamer! De kaart ‘dude’ maakt het allemaal wat stoerder.

20170629_152458.jpg

Kidzstijl (www.kidzstijl.nl)

KidZstijl is opgericht door Janine Breukelman in 2007 met als doel producten voor kinderkamers te creeëren die ouders, maar vooral natuurlijk kinderen vrolijk en blij maken. Met het brede assortiment muurstickers en kinderkameraccessoires brengen we een stukje vrolijkheid, creativiteit en persoonlijkheid in de kinderkamer. De producten kopen we voor een deel in bij bekende merken en voor het andere deel hebben we de productie in eigen beheer. Dat maakt dat we aan al jouw wensen kunnen voldoen. Flexibel, persoonlijk en origineel. Fabulous Mama’s, heeft een originele groene naamsticker. Het is mooi van kleur, plakt goed, zonder bobbels! Er zat een duidelijke instructie bij.

20170629_152448-e1498767003131.jpg

Kidzsupplies (www.kidzsupplies.nl)

Wat een mooie stijlvolle shop voor kinderinterieur! Dagmar en Paul geven een tip: Het leuke van kinderkamer accessoires is, dat je met een paar mooie dingen een sfeertje in de baby- of kinderkamer kunt creëren, zonder meteen het hele interieur te moeten vervangen. Als de kinderen ouder worden en aan een ander interieur toe zijn, kan de kinderkamer met een paar handgrepen een en beperkt budget een heel andere sfeer krijgen. Klik hier voor een interview met de eigenaar van dit bedrijf.

Goede service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn zeer belangrijk voor ons.

Fabulous mama’s plakt een leeuwensticker tussen de rest van de jungledieren. Waan-zin-nig-ge sticker! Levensecht… Daar zal Sef nog veel plezier van hebben…. Whaaaa.

20170403_154926.jpg

Leuke kadootjes (www.leukekadootjes.com)

Wij, moeder en dochter, zijn gestart in november 2014. We wilden graag een naam voor onze webwinkel die makkelijk in het gehoor ligt en ook weergeeft waar we voor staan en wat we verkopen. Je shopt bij ons 'kadootjes' en door ons samengestelde kado-pakketjes, om kado te geven van ongeveer €2,- t/m €30,-, maar ook gewoon lekker voor jezelf.

Fabulous Mama Laura hangt de kaarthanger met bruine kralen aan de decoratieladder. Ze heeft er een dierenknuffel aan gehangen, maar je kan er natuurlijk ook iets anders als een kaartje aan hangen.

Tante Kaartje (www.tante-kaartje.nl)

Als klein meisje luisterde ik naar de bijnaam Tante Kaatje, dus met een kleine aanpassing was daar de naam: Tante Kaartje! Toen ik in 2015 zwanger was van mijn eerste kindje was ik druk met het decoreren van de babykamer: Pinterest, woonwinkels en inspirerende blogs werden op de voet gevolgd. Ik wilde iets liefs, maar tegelijk stoer. Dus ging ik mijn eigen ontwerpen maken: Posters, naamposters, kaarten etc! Er ontstond al snel een lief hertje, en een beertjebeertje en al gauw had ik een hele stapel ontwerpen! De reacties uit mijn omgeving op mijn ontwerpen voor de kinderkamer waren zó positief en de ideeën bleven maar binnenstromen, dat ik deze winkel heb opgezet! Mijn musthave is het opgroeiboek van 0 tot 4. In de toekomst kan je nog meer leuke, originele invulboeken verwachten, beloningsschema's en nieuwe kaarten&posters!

Fabulous Mama Laura heeft het ondeugende vosje opgehangen. Erg leuk voor kleine kinderen!

20170626_160042-e1498775787828.jpg

Lekker kleurtje (www.lekker-kleurtje.nl)

Danniëlla Daamen hield altijd al van kleur en het maken van mooie kleuren combinaties. De term dat iets een ‘lekker’ kleurtje viel natuurlijk regelmatig. Ik vond het belangrijk dat de naam van mijn bedrijf vrolijk, grappig en iets met kleur in zich zou hebben. Zo kwam ik uit bij lekker-kleurtje. De webshop is geopend per november 2015. De fabulous musthave is uiteraard de ketting met bedel! Ook fabulous heeft deze gekregen voor de kamer. Als je op zoek bent naar leuke dieren in hippe kleuren, moet je hier wezen! Bedels alleen voor meisjes!? Nee, hoor! Kijk hoe het ook stoer voor jongens kan!

20170629_152435-e1498766969791.jpg

(www.kinderkamerconcept.nl)

Mijn naam is Marijke de Vreugd. Ik ben interieurarchitecte, creatieveling, maak muurschilderingen en ben moeder van een zoontje. Vanuit mijn vakgebied viel het op, toen ik in 2010 zelf moeder werd en een babykamer ging creëren, dat er weinig keuze was. “Of je bent creatief en stelt zelf je kamer samen of je koopt een kant en klare standaardkamer. Ouders vinden het daardoor lastig om een eigen unieke kinderkamer te creëren. Of ze zijn naar eigen zeggen “niet creatief genoeg” om zelf een kamer samen te stellen of ze hebben niet voldoende tijd om alles bij elkaar te zoeken. Vanuit deze gedachte is kinderkamerconcept ontstaan.

Ik ontwerp unieke baby of kinderkamers geheel naar wens van de ouders, adviseer over de inrichting en maak inspiratiebeelden van verschillende stijlen hoe een kamer kan worden. Ook is het mogelijk bij gebrek aan tijd, dat ik voor u alles bij elkaar winkel. (meubels, accessoires, behang en aankleding). Alles kan in elke gewenste stijl en budget.

Van meubel tot aankleding en helemaal af. De stijl is een mix van retro, vintage, Scandinavisch design, hip en nieuw!

Fabulous Mama Laura is helemaal hoteldebotel van de ladder. De kamer krijgt zo een stoere, ‘natuurlijke’, uitstraling. Het straalt een bepaalde rust uit over de kamer.

20170629_152537-e1498766874343.jpg

Xenos (www.xenos.nl)

Wie kent de Xenos nou niet?! Xenos is Grieks voor 'vreemd'. Alles wat je in onze winkel vindt, is dus net even anders. Stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. We brengen ze voor je mee uit alle windstreken van de wereld. Soms zijn ze 'n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk. Of lekker. Maar altijd ongewoon leuk. Xenos is in 1973 opgericht binnen de uit het oosten van de Verenigde Staten. Uit landen als China en India werden artikelen geïmporteerd die in Nederland nog nergens in de schappen lagen. Op dit moment heeft Xenos zo'n 260 winkels in Nederland en Duitsland.

De  opblaasbare unicorn is onze fabulous musthave van dit moment!

Xenos biedt Een breed aanbod van unieke spulletjes tegen unieke prijzen. Voor verrassingen ben je bij Xenos aan het juiste adres!

Fabulous Mama Laura heeft een prachtige metalen gevlochten mand uitgekozen om zo hip en makkelijk alle luiers op te bergen.  Xenos heeft ook hier inderdaad een grote keuze in!

20170629_152624-e1498766940989.jpg

Babywinkel zwart-wit (www.babywinkelzwartwit.nl)

De eigenaresse is Marly Frijters. Geïnspireerd door de monochrome (zwart-wit) trend in woon- & lifestyle is ze haar winkel gestart in babykleding en babykameraccessoires. Alle items alleen in deze zwart wit stijl!

Babywinkel Zwart Wit heeft een uitgebreid assortiment in kleding en babykameraccessoires. bijvoorbeeld boxpakjes of beddengoed uit de collectie . De merken die wij hebben geselecteerd vind je niet op elke hoek van de straat. En dat maakt shoppen voor je kleintje nog leuker online en makkelijk.

De musthave is de vlaggenlijn en het slaappakje.

Fabulous Mama Laura heeft voor de poster ´boysroom´ gekozen. Sef is namelijk de enige man in een meidenhuis. Lekker stoer: zwart-wit met mannelijke snor.

BlogadminComment