Achter iedere bocht een nieuw grandioos uitzicht om stil van te worden

Ibiza, het magische eiland op slechts 2.15 minuten vliegen hier vandaan. Wij zijn net terug van 2 weken zon, zee, en zandkastelen. Oh ja.... en de waterpokken! Vreselijk je verzint het toch niet? Onze kleine blonde adonis veranderde langzaam in een uitgedroogd krentenbolletje. Er brak een hitte golf uit en wij hadden geen airco maar een fan. 2 ingrediënten die je als ouders flink uitdagen om een relaxte vakantie te hebben. Toch is het ons gelukt! Milan veranderde in Pietertje 2.0 en met zijn duikbril trotseerde hij het zwembad als een ervaren rot. Tot voor de vakantie ging hij niet eens met zijn hoofd onder water,trots!  We hebben gelachen met vrienden, nieuwe lieve mensen ontmoet en mooie diners op het strand gehad. Ibiza geeft ons rust en spanning tegelijk en we houden van deze plek.

 Het tempo werd uiteraard door Milan bepaald en stiekem vonden we dat soms heus wel lastig. Na 10 dag zei hij, ik wil naar huis ben het strand zat. Dat verzin je toch niet! Ik belde mijn moeder en ze zei, Isabel jij had ook altijd heimwee dus dit verbaasd me helemaal niks! Ok Ok duidelijk, gas terug doei stand hoi zwembad. We gooiden het op een akkoordje, hij mocht overdag los en avond eten dat deden we dan wel lekker ergens op een mooie plek. Ik heb 2 boeken gelezen, Mn man veel aandacht kunnen geven en nog bruin geworden ook. Deze vakantie geven we een dikke 8,5! Volgend jaar 10 dagen en met de meute mee in de zomervakantie bleh... Ibiza bewaren Jan en ik dan voor ons samen... als cadeautje waar we weer een jaar naar kunnen uitkijken.

App: Blanco Sol

Lievelingsstranden met kind: Cala Vadella, Cala Tarida, Salines

Must See: Cala d'hort, Sunset Ashram, Benniras, Dalt Villa etc etc

Restaurants: Ses Boques, Passion, Destino, The giri café 

BlogadminComment