​Nog even snel een boodschap doen… ehh NO!!

Heerlijk een vrije doordeweekse dag. Rustig aan ontbijtje koffie, mijn zoontje die elke ochtend standaard zijn autoverzameling meesleept naar de bank om ze daar vervolgens één voor één te parkeren. Opnieuw en opnieuw.. super schattig wanneer er niets op de planning staat, maar zie hem maar eens uit zijn spel te krijgen als we wel weg moeten.

FullSizeRender.jpg

Samen boodschappen doen, ik kan daar ook onwijs van genieten. Onze Cooper is onwijs behulpzaam en zoekt dan ook graag mee naar brood, melk noem maar op. Bij de kassa kennen ze hem zo onderhand en dat vindt hij maar al te mooi. Toch lukt het ons niet altijd zonder kleerscheuren de winkel door te gaan. Bijvoorbeeld wanneer het even sneller moet als normaal, of we maar één product nodig hebben. Gek genoeg voel ik deze bui van te voren al aankomen, maar met goede moed probeer ik het toch om zonder kinderwagen (met riem) de boodschap te doen.

Het begint vaak al meteen, snel lopen en totaal geen aandacht voor mij en mijn lijstje.

Daar gaan we dan, mijn trucendoos gooi ik open. “kijk Cooper een poes in de winkel!”

Of deze dan “Cooper luister eens ik hoor een groene olifant in mama haar tas"

Deze truc werkte echt! Maar na vier keer onwijs zoeken naar die verdomde poes en die groene olifant trapt hij er nu niet meer in...

Toen kwam er een tijd dat hij alles best vond als hij zijn barbie maar mee mocht nemen. Ik ben de beroerdste niet dus barbie mag gewoon mee. Helaas was hij snel op haar uitgekeken.

cooper en zijn bff....hier nog...

cooper en zijn bff....hier nog...

Huilen omdat hij maar één zak appels mee mag nemen of wanneer hij bij mij moet blijven in plaats van verstoppertje te gaan spelen. Of wanneer je net afrekent hij het op een rennen zet. GREAT!!

En dan nog niet gesproken over het omvergooien van de toiletrollen.

Ik weet ook wel dat het fenomeen (ff snel) niet werkt bij een kind maar toch kom ik er niet onderuit...

Het moet gebeuren en daarom gaan we elke keer weer met frisse moed op pad.

IMG_1391.JPG

Het is gelukkig niet altijd trouble. Omdat de supermarkt hier om de hoek zo onderhand weet wie Cooper,is spelen ze vaak het spelletje met hem mee, thank you guys! Dat zijn life savers.

X Fall