Wat een schitterend model en zanger: Hot Daddy Danny Diëgo

Kijk, wetenschappers zeggen dat de ideale man donker haar en donkere ogen heeft, stoppels heeft, zelfverzekerd is, een brede kaaklijn heeft en een fijn figuur heeft. En nu heeft Kids en Kurken deze perfect man in het echt gevonden. Mogen wij aan jullie onze eerste HOT DADDY voorstellen: Danny Diego. PS: wij zijn niet de enigen die deze prachtige verschijning zo ervaren, want Danny heeft een enorm groot scala aan shoots en commercials gedaan. En nee, alsof dat niet genoeg is: hij kan ook nog prachtig zingen. Sommige mensen hebben echt alles mee ;) 

 

Naam: Danny Diëgo

Aantal volgers: bijna 15K

1. Stel jezelf even voor!

Danny Diëgo, 34 jaar, zanger met eigen Nederlandstalig repertoire, commercieel model en entertainer... Gelukkig met Linda en Bornpapa van onze kleine meid Cece Sinne. 

2. Hoe reageerde je toen je hoorde dat je vader werd?

We hebben een redelijk grote huiskamer, maar die was te klein op dat moment, heb geloof ik de halve marathon gerend en gesprongen door het huis.

3. Wat vind je het leukste en wat het irritantste aan het vaderschap?

Het allerleukste is het ontdekken van alle signalen, babytaal, en die glimlach. Het maakt mijn dag. Het irritantste is de intensiteit soms van het huilen, de welbekende gebroken nachten en mijn werk vaak stil moeten leggen....AANDACHT.

4. Hoe is de rolverdeling tussen jou en je partner?

Beide elkaar aanvoelen, plannen, afspraken en luisteren.

   5. Omschrijf jezelf als papa

Gekke geboren vader om alles te geven.

6. Hoe vond je de bevalling?

Tjil, ik was relax, heb geen boekje aangeraakt om in te lezen, de natuur regelt het. De bevalling zelf duurde wel even, maar ben trots op Linda ze heeft het zo goed gedaan allemaal. Ze heeft me zelfs laten slapen toen de eerste weeën kwamen, totdat ik wakker werd, omdat ze niet naast me lag... 

7. Hoe zijn jullie op de kindernaam gekomen?

Cece (siesie) is inspiratie van tv geweest, en Sinne is zon in het Fries. We komen allebei uit Friesland.

8. Wat is je gênantste moment geweest met je kid?

Sowieso nog niet meegemaakt ... komt nog.

9. Wat is je tip voor papa's to be?

Geef gewoon alles, leg de rest maar even neer, geef je over, make her smile dan geeft ze alles in één keer terug met haar lach, en trust me... Niets maar dan ook niets, is waardevoller in het leven.

Ben jij net zo'n fan van Danny als wij zijn, kan je niet genoeg krijgen van die betoverende lach en zijn mysterieuze ogen .. Je kunt nog meer wegdromen bij zijn insta-account hier. Maar ook zijn eigen pagina hier is fan-tas-tisch!

Hot daddy, BlogRedactie