Ken je dat? Het hele dagschema loopt in duigen ...

Vandaag gaat het gebeuren, ja echt vandaag ga ik de rommelkamer opruimen. Eigenlijk is het ons kantoortje, maar we hebben hem maar naar z'n echte inhoud vernoemd.. dus vandaag gaat het gebeuren, ik heb er echt zin in. Mijn enige vrije dag in de week. Ik heb alles geregeld voor de kids, ik moet ze alleen eerst nog even wegbrengen. Sem gaat naar oma, een ochtendje knuffelen en Teun naar de peuterspeelzaal. En dan snel naar de school van Eliza, alles gaat goed op schema, we gaan het vandaag gewoon halen om op tijd te komen!

In de klas is het een drukte, alle kids zijn hyper... snel gaat er van alles door mijn hoofd; paasontbijt, nee dat is morgen... mochten ze verkleed, nee dat ook niet... en dan komt de juf; ow goed dat je er bent Daphne we hebben een probleem, we hebben vandaag rekendag (ow ja dat was het!) en de moeder die zou helpen heeft net afgezegd. Kan jij niet even blijven? En in mijn hoofd zeg ik; sorry, nee, vandaag gaat het echt niet lukken, want ik heb er alles aan gedaan om vandaag de rommelkamer op te ruimen EN ik heb de afgelopen tien keer al als hulpmoeder gefungeerd. Maar in werkelijkheid zeg ik; natuurlijk help ik mee, alles voor de kids toch? Daaaag rommelkamer, hallo klas vol drukke kinderen...

 

Liefs,

Daphne

BlogRedactie