Hoi, mijn naam is Isabel en ik hou van opruimen, of is het rommel maken?

Ik heb een probleem... je kunt het obsessief noemen, of hysterisch, of overdreven... ik noem het georganiseerd.... netjes en fris.

Hoi, mijn naam is Isabel en ik hou van opruimen, of is het rommel maken?

Ik ruim zelfs op voordat de schoonmaakster komt. Geeft het me rust? Nee, sterker nog; ik loop dagen als een kip zonder kop door mijn huis.

Is Milan een dag op de BSO en kan ik dus de hele dag Modern Family kijken, zie ik ineens in mijn linkerooghoek dat de lijn van het vloerkleed niet helemaal recht loopt met de groef van de houten vloer.

IMG_1581.JPEG

And so IT all begins....

Als een razende ga ik mijn huis door! Milan is een hotwheels lover dus die kom ik overal tegen! Ik cluster ze in leuke zakken en daarmee los ik 1 probleem op. Als ik de keuken opruim zie ik ineens dat de eettafel vol ligt. En in plaats van dat ik de keuken eerst af maak ga ik snel de eettafel opruimen.... denk ik. Want als ik daar sta zie ik ineens in mijn rechterooghoek dat uit de knutselkast papier steekt, ik ruk de kast open en haal alles eruit om vervolgens 100 tekeningen stiekem bij het oud papier te leggen. Zodra ik in de schuur kom valt mijn mond open van de lege flessen chaos... je voelt hem aankomen....

Na 3 uur ploeteren is het dus overal een tyfusbende!

IMG_1582.JPEG

En dan... LEGO.... Milan is er dol op. Tenminste, eigenlijk alleen in de begin fase: Uitpakken en bouwen. Als een echte bouwkundig ingenieur werkt hij keurig bladzijde voor bladzijde af en ik kijk elke keer vol verbazing hoe die kleine vingertjes die stukjes op elkaar krijgen. Nagels die dubbel slaan, vliegende onderdelen die z'n oogbal net aan missen, It's all part of the Lego game.

Maar wat als ze in elkaar zitten en de eerste 24 uur spelen erop zit? Kleine foutjes en loszittende onderdelen beginnen te ontstaan. Gefrustreerd gooit hij ze in de Lego bak om er vervolgens niet meer naar om te kijken.

Lego.... door m'n hele huis... Stiekem wil ik elk bouwwerk midden in de nacht vastlijmen. De enige passende oplossing voor de loszittende stukjes.

IMG_1577.JPG

Wat moet ik ermee?! Stiekem alles opzuigen? Of accepteren dat ze overal liggen? Ik denk niet dat ik dat kan.

Fuck, dat bedoel ik dus, juist op het moment dat ik verslagen op de bank neerplof zie ik dat de deur van de koelkast de afgelopen 3 uur heeft open gestaan. Handig ook.

Hoi, mijn naam is Isabel en ik ben moe... En stond net op een Lego steentje. Kutzooi.

 -x- ISABEL