Win een hippe armband met de naam van jouw newborn!

Met ons magazine willen we alleen producten in het zonnetje zetten die we zelf echt waanzinnig vinden. De echte musthaves volgens Kids en Kurken. En begrijp me goed: je komt hier dus niet zomaar bij. Isabel en ik waren op zoek naar een gaaf item die Kids en Kurken weergeeft en hip is. Een item dat elke vrouw zou willen. Het is een armband geworden van Breekbaar. De eigenaresse slaat er elke tekst in die je wil, zo ook Kids en Kurken. En weet je wat helemaal hip is? De naam van je newborn erop ... Lees hieronder het interview met Breekbaar en doe mee met de winactie!

Waar komt de naam breekbaar vandaan?

Naast het maken van armbandjes, ben ik (Inge) ook altijd bezig met het ontwerpen en maken van interieur accessoires. Toen ik een aantal jaren geleden een kwetsbare kandelaar van beton moest versturen naar een klant, zei Lucienne (mijn compagnon) opeens; “Breekbaar’ dat is een toffe naam voor je eigen label. En zo is het dus ontstaan en gebleven. 

Hoe zijn jullie met de shop begonnen?

We gaan jaarlijks met vier vriendinnen naar Ibiza om even lekker te genieten zonder partner en kinderen. Gewoon lekker eten, wijntjes drinken en lachen totdat we er buikpijn van hebben. Uitslapen, Instagram checken, boekje lezen, marktjes bezoeken, kortom lekker helemaal relaxt doen. En tijdens zo’n bezoekje aan Las Dalias, dé hippie-markt van Ibiza, zagen we iemand die die armbandjes maakte. We waren meteen heel erg enthousiast en de vraag ernaar was zo groot dat we dachten; 'Dit moeten we in Nederland ook gaan doen?’ Zo gezegd, zo gedaan en dus maken we nu sinds 4 jaar gepersonaliseerde armbandjes. We krijgen ontzettend veel positieve reacties en op evenementen zijn we altijd druk met hele leuke persoonlijke teksten.

Hoe onderscheiden jullie jezelf ten op zichten van andere merken? 

We zijn niet bewust bezig ons te onderscheiden van andere merken. We doen wat we leuk vinden, waar we blij van worden. En zolang we plezier hebben in wat we doen, gaan we ermee door. We vinden dat je het leven moet vieren en leuke dingen moet aanpakken. Want het leven is een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En mocht er een moment komen dat we het plezier hierin verliezen, dan stoppen we er gewoon mee.

img_2068-kopie.jpg

Hoe worden de armbandjes gemaakt?

Bij de groothandel bestellen we metalen strips. Deze zijn van koper, messing of aluminium en zijn gewoon recht als we deze binnenkrijgen. Met een vlaktas (soort metalen blok) en een hamer slaan we met behulp van slagletters de tekst in de strip. Vervolgens hebben we enkele buiginstrumentjes waarmee we de armband de juiste vorm geven.

Heeft een BN'er jullie armbandjes?

Leontien Borsato heeft een armband met de tekst  ‘Cordaid Memisa’, omdat zij ambassadeur is van deze mooie stichting. Deze hebben we haar vorig jaar cadeau gedaan omdat we het werk dat ze doet voor de support van moeders in ontwikkelingslanden, zo geweldig vinden!

Doe je veel aan social media?

Te weinig! Dus dit is weer een leuk moment om onszelf onder de aandacht te brengen. Bedankt lieve dames van Kids & Kurken! Neem hier een kijkje op de website van Breekbaar en hier op hun Instagram.
 

WINACTIE

Wil jij ook zo'n gave armband? We geven samen met Breekbaar 1 armbandje met tekst naar keuze weg. Je mag kiezen uit verschillende kleuren: goud, rose en zilver. 

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar ons Instagram hier.
  2. Volg Kids en Kurken.
  3. Tag zoveel mogelijk mama's onder het winbericht.

Wie weet win jij en mag je een met de hand gemaakte armband uitkiezen!

 

20180513_104250.jpg