De top 5 Insta-accounts met de mooiste gezinsfoto's!

Er zijn mega veel Instagramaccounts en wij hebben voor jullie wereldwijd de pareltjes te voor schijn getoverd. Deze gezinsaccounts maken echt werk van de foto's  van hun kinderen. Alles is perfect gefotografeerd, gestyled en bewerkt. Volg jij ze al?

1. Vanessa komt uit Californie en heeft een magisch account. Zij kan haar kinderen verplaatsen naar hele bijzondere plekken. Alles is zo goed bewerkt, dat het gevaarlijk echt lijkt. Vaak zijn het onwaarschijnlijke voorstellingen en dat maakt het juist zo tof!

2. Deze familie staat bekend om het synchroom op stoelen zitten. Ook staan ze voor muren met perfect op elkaar ingespeelde outfits. Verder maken ze tekeningen van hun slapende kindjes. Echt prachtig!

3. Dominique maakt hilarisch gebruik van voedingsmiddelen als kledingstukken voor de kinderen. Ook is ze een kei in het decoratief maken van een kleed, dekbed of vloer als passende achtergrond.

4. Danielle maakt van al haar foto's een sprookjesachtige afbeelding. Iedere pic is stuk voor stuk sensationeel. 

5. Dit gezin maakt op wereldniveau de beste 'rijtjesfoto's'. Ze gaan altijd van groot naar klein en matchen hun mooie outfits. 

BlogRedactieComment