Wij stellen vragen aan Jolien en Herbert die samen een baby'tje op komst hebben

Hoera, er is weer een nieuwe serie van Temptation Island! Heel Nederland staat met mij te juichen. Maar ik ben nog helemaal niet klaar met de oudere Temptations. Hoe gaat het nu met ze? Wij van Kids en Kurken willen zoooo graag meer weten  van Jolien en Herbert!  Afgelopen weekend heeft Jolien haar buikje op Instagram gepost. Temptation Baby nummer 2 (klik hier voor het interview met de ouders van Temptationbaby nummer 1) is overduidelijk onderweg. We namen contact op met Jolien en Herbert en stelden de vragen die alle mensen - ja ook jullie - op het puntje van de tong liggen!

Beste temptation island kandidaten everr! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Temptation Island Fan (@temptation_island_fanpage134) op

1. Waarom wilden jullie elkaar testen op Temptation Island?

Ik stond eerst heel weigerachtig tegen de deelname aan Temptation, omdat ik bang was voor wat er kon gebeuren, ik wou Herbert niet verliezen. Ik had hem nooit bedrogen, maar hij wou zien hoe ik was als hij niet in de buurt was, ik vertrouwde mezelf. Ook ik wou zien wat Herbert zou doen met al die aandacht van meisjes, want ik vertrouwde hem niet voor 100% ondanks wat er al in het verleden was gebeurd. Het leek ons een goed idee om een poging te wagen in het onbekende…

 

2.  Jolien heb je Herbert vergeven van alles met Saartje? Hoe dan?

Ja, ik heb hem alles vergeven. We hebben beiden fouten gemaakt die heel dom en naïef waren. Hoe kunnen we boos zijn op elkaar als we zelf in de fout waren.. Het heeft veel tijd gevraagd maar we hebben dit allemaal kunnen uitpraten. De liefde is achteraf groter geworden door dit gebeuren, we hebben elkaar altijd blijven steunen.

Screenshot_20180530-180924.png

3. Hebben jullie een goede basis van vertrouwen?

Ja, we vertrouwen nu elkaar echt volledig. Ik weet niet hoe het komt, maar we zijn veel closer geworden en vertellen nu echt alles aan elkaar. We zijn ook heel open naar elkaar, wat natuurlijk een goede basis van vertrouwen is.

4. Wanneer besloten jullie voor een kindje te gaan?

Ik wilde altijd een kindje op mijn 25e, en onze voornemen van 2018 was om te beginnen aan een gezinnetje, iets waar we al onze liefde kunnen aan geven en waar we echt moeten voor zorgen. We zouden starten in de zomer, maar het is er dus iets vroeger dan verwacht 😊… uiteraard heel welkom!

Relax. Refresh. Recharge.

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) op

5. En dan ineens heb je een positieve zwangerschapstest, wat was jullie reactie?

Dit was heel raar. Ik had gedroomd dat ik een zwangerschapstest deed en er direct 2 streepjes verschenen. Ik werd wakker en het eerste wat ik deed was die zwangerschapstest, lang moest ik niet wachten op het resultaat, er kwamen direct 2 streepjes op de predictor. Het eerste wat ik deed was huilen, ik kon het niet geloven, ik wou het, maar het was toch eventjes schrikken. Herbert stond ook met zijn mond vol tanden, hij kon ook eventjes niets zeggen. Na paar minuten vielen we dan in elkaars armen en zei Herbert: “ik word papa”. Het was zo een intens moment.

 

6. Hoe waren de reacties uit jullie omgeving?

De reacties waren verschillend. Men was over het algemeen wel positief. Vooral de moeders waren heel gelukkig dat ze oma werden.


7. Hoe zal jullie rolverdeling zijn denken jullie?

We willen beiden evenveel met het kindje bezig zijn, ieder zal zijn week hebben om wakker te worden voor het kindje en om het babytje naar de creche te brengen of te gaan halen. We zien het beiden heel erg zitten!

Screenshot_20180530-180819.png

8. Wat voor ouders willen jullie graag zijn?

Moderne ouders, niet te streng maar ook niet los. Het kindje moet weten wat mag en absoluut niet. We willen ook dat hij of zij zich inzet voor school. Studies zijn belangrijk, ik heb spijt dat ik mijn hoge school niet heb afgemaakt, dus ik zal er zeker voor zorgen dat mijn kindje dit wel in de toekomst zal doen. We willen ons kindje ook modebewust maken, we willen er een cool, hip kindje van maken.


9.  Welke principes en rituelen willen jullie graag overdragen?

Hij of zij moet weten wat zijn achtergrond is. We zullen van in het begin het kindje tweetalig opvoeden of drietalig (Portugees, Nederlands en Spaans of Frans). Dit kan hij of zij dan altijd gebruiken in het latere leven.

Heb ook respect voor uw eigen lichaam. Daar gaan we heel streng op zijn, niet door dingen te gaan verbieden, maar het op een juiste manier te tonen.

Hij of zij moet ook gezond zijn en fit. Dit is belangrijk vind ik, bezig zijn met iets van sport of dans of wat ook, een beetje creativiteit.

Dit is het zowat… we kijken vooral uit naar 16 november, wanneer het wondertje op de wereld komt, hoe het kindje er zal uitzien…

Screenshot_20180530-180830.png

Klik hier om meer over de lieve Jolien te lezen. Uiteraard heeft Herbert ook Instagram. Klik daarvoor hier.

RedactieComment