Blogster Kimberley stelt haar gezin voor

Ivy (7 jaar) is een lief maar vooral heel erg eigenwijs meisje. Lijkt totaal niet op d’r moeder (grapje natuurlijk, #minime). Ze klept het liefste de hele dag. Tegen wie dat precies is maakt haar niet zoveel uit, en of je luistert ook niet. Ivy heeft een andere papa dan de twee jongste kiddos. Maar wij gaan heel goed met elkaar om en ook met elkaars partners gaan we heel erg goed. Ik kan me geen betere bonus mama voor mijn kind wensen dan de vriendin van mijn ex. We hebben dan ook gekozen voor co-ouderschap, de ene week is Ivy bij hun en de andere week bij ons. En als klap op de vuurpijl, zijn we ook nog eens buren. Yup, buren met je ex, wie wilt dat nou niet? Ik ben super blij juist met deze situatie. Voor Ivy is dit het beste wat er is, dus ook voor ons. 

upload.jpg

Daarna komt Nolan (3 jaar). Die lieve Nolan is ons zorgenkindje. Onze lieve Nolan is geboren met een hersenafwijking, wat is ontstaan door een herseninfarct. Waarschijnlijk is dit al in mijn buik  gebeurd. De beschadiging uit zich voor alsnog vooral in zijn rechterkant van zijn lichaam. Hij heeft daar een verhoogde spierspanning. Hij draagt aan beide voeten en benen spalken om zijn spieren opgerekt te houden. Lopen kan hij gelukkig en goed ook. Het grootste probleem aan zijn lichaam is zijn rechterarm en -hand. Zijn hand heeft geen functie, omdat de spanning daar te hoog is. Hij heeft daarvoor ook al meerdere spalken gehad maar niks lijkt nog te werken. Over Nolan zijn medische trammelant zal ik wel eens een blog schrijven. Teveel om nu op te ratelen. Al met al is Nolan wel echt het heerlijkste ventje, hij zit boordevol energie, humor en heeft zo bizar veel kracht! He is not a quitter. En dat bewonder ik zo enorm! 

upload.jpg

En dan hebben we Mozes (0 jaar). Wat kan ik eens over Mozes vertellen? I know the baby for 3 months. Hij is natuurlijk de liefste, mooiste, knapste baby van de hele wereld. Maar dat is hij ECHT! Man, oh man, wat verdwaal ik in die mooie blauwe ogen van hem en die lieve lach met kuiltjes in zijn wangen #emomom. I told you, de liefste, mooiste, knapste baby is Mozes. 

upload.jpg

Zal ik ook heel kort even mezelf voorstellen? Without an answer. Ik ben Kimberley met een hele lange achternaam, geen zin om die voluit te schrijven. Ik ben 30 jaar #cryingoutloud. Nog niet getrouwd met de allerliefste man Mark. En nee, NOG niet getrouwd, tijd om daar verandering in te brengen toch? Eens? We zijn 5,5 jaar samen en hebben elkaar leren kennen op jawel, TINDER. Wij hebben een leuk huisje in Almere maar zouden uiteindelijk wel graag willen verhuizen. Maar dan moeten we dus de ex zo ver zien te krijgen om ook te verhuizen. Ik heb 13 jaar als kapster gewerkt en ook een eigen Kinki Kappers salon gehad. Mijn grote passie is make-up en haar. Ik werk dan nu als freelancer als hair en make-up stylist. Mijn andere passie is sport! Heerlijk om even flink wat krachttraining in de sportschool te doen en dan hopen dat ik ooit nog mijn mamavet eraf kan krijgen. They are really really though! 

upload.jpg
upload.jpg

KIMBERLEY (klik hier voor haar Instagram)