De eerste temptationbaby! Een interview met Kirsten

| , ,

Ben jij ook zo in de ban van Temptation Island?! En vraag jij je ook af waarom mensen hieraan meedoen? Benieuwd hoe het met een aantal mensen van het vorige seizoen gaat? Wij mochten Kirsten interviewen. Ze is getrouwd met Regilio en ze hebben samen een Temptationbaby! They made it!

1. Jullie hebben een temptation baby! Ooit verwacht zo je man te testen?

Ja Genaï is nu 1 jaar en 3 maanden. Nee ik had nooit verwacht zo mijn partner te testen. Vroeger als het programma keek, verklaarde ik mensen voor gek die eraan meededen!

2. Hebben jullie een goede basis van vertrouwen?

We hebben zeker een goede basis van vertrouwen en ik dacht van tevoren ook wel dat we het gingen halen. Het was Regil zijn idee om mee te doen, ik wou eerst eigenlijk niet.

3. Hoe verliep jouw bevalling?

Mijn bevalling duurde lang, 24 uur. Maar verder goed zonder complicaties of iets. Ik vond het eigenlijk ook wel meevallen allemaal. Maar durf ook wel van mezelf te zeggen dat ik een bikkel ben.

4. Wat vind je lastig aan het mama zijn?

Het lastig zijn aan mama vind ik soms het combineren met tijd en mijn eigen zaak. Ik had al een ontzettend druk leven voor Genaï en dat is nu nog drukker geworden. Daarbij slaapt hij erg slecht s’ nachts en kom ik soms veel slaap tekort. Maar ik zou echt niet meer zonder hem kunnen.

5. Wat vind je juist leuk aan moederschap?

Het leukste aan moeder zijn vind ik toch echt wel de liefde van je kindje, als hij mij kusjes komt geven of met me komt knuffelen. Ook vind ik het ontzettend leuk om te zien dat hij plezier heeft als we een dagje weg gaan of iets leuks gaan doen.

6. Wat is jouw gouden tip voor mama’s?

Mijn gouden tip naar alle mama’s is dat je vooral jezelf niet moet vergeten of voorbij lopen omdat er meer is dan alleen mama zijn en je ook echt tijd mag maken voor je eigen dingen en eigen tijd. Ik denk dat we dat vaak vergeten!! 

7. Willen jullie nog meer gezinsuitbreiding?

Uiteindelijk willen we misschien nog wel een tweede kindje, maar dat weten we nog niet zeker. Op dit moment hebben we onze handen vol aan Genaï en onze slapenloze nachten! Haha!