Adverteren

20200524_000131_0000.png 20200523_235944_0000.png

Wij doen aan storytelling en productplacement. Kids en Kurken is het eerste en enige (online) blog- en vlogmagazine voor ouders, dus mama’s èn papa’s. Het bevat unieke, prachtige, waargebeurde verhalen, soms met een (schater)lach of een traan. We hebben een hechte community waar ouders persoonlijke ervaringen delen. Ook staan er interviews en verhalen van grote Instagram- en toffe BN’er-ouders, op onze website. We staan voor eerlijkheid en herkenning en werken alleen met shops en brands die aansluiten bij het concept van Kids en Kurken. Kwaliteit en authenticiteit staan voorop. We vertellen en delen jouw verhaal, jouw brand, alleen als we er echt achter staan.

Een advertentie of sponsorship op Kids en Kurken bereikt veel gezinnen en een campagne zal leiden tot meer sales of naamsbekendheid. We werken aan branded content, performance marketing en influencer marketing. Hieronder worden de verschillende advertentiemogelijkheden van Kids en Kurken beschreven. Een combinatie hierin is uiteraard ook mogelijk. Wij maken alle campagnes, in goed overleg, samen met de opdrachtgever en altijd op maat! Ons team bestaande uit eindredactie, BN’ers, contentcreators, influencers en sales- en marketingspecialisten steken de koppen bij elkaar.

Banners

Het is mogelijk om op Kids en Kurken te adverteren door middel van een banner. Uw banner kan aan de rechter-, linker-, onder- of bovenzijde van de website verschijnen, zowel op desktop als mobiel.

Ontwerp banner
Wanneer u niet in het bezit bent van een geschikte banner, dan kunnen wij deze ontwerpen. De aangeleverde teksten, afbeeldingen en logo’s zullen hierin verwerkt worden. Ook video is mogelijk.

Artikel

Indien u een artikel wenst op Kids en Kurken zijn er vele mogelijkheden aan content. Denk aan een interview, informatieverstrekking, beoordeling van een product of eventrapportage. Altijd in een mooie familystory mét te gekke foto’s of movies. Natuurlijk is ook hierin een combinatie mogelijk. We verwerken kliklinks en pixels indien gewenst. Bijbehorend beeldmateriaal kunt u zelf aanleveren, maar u kunt ook één van de medewerkers of een professionele fotograaf van Kids en Kurken boeken om dit te laten doen, afhankelijk van wat uw wens en budget is. Het is mogelijk om de foto’s en tekst ook voor eigen commercie te gebruiken. Zo creëren wij voor u een voorraad mooie en geschikte content.

Wij kunnen professionals met kennis op verschillende vakgebieden inzetten om een stuk (extra) content te maken, zo hebben wij bijvoorbeeld een slaapdeskundige, voedingscoach, draagconsulent, huisarts, kraamverzorgster, fysiotherapeut, verloskundige, psycholoog, leerkracht en styliste binnen ons team. You name it, we got it! Verder werken we samen met veel influencers voor extra bereik.

Instagram

Ook op Instagram hebben we een hechte groep lezers opgebouwd. Een feedpost op Kids en Kurken bereikt vele ouders. Eigenlijk werken we 9 van de 10 keer door middel van productplacement. Voor extra bereik werken we samen met toffe influencers. Het inzetten van tags en hashtags behoort tot de opties. Verder kunt u het pakket uitbreiden met zichtbaarheid op onze Instagram hoogtepunten.

Onze story’s zijn razend populair! Het is een goed medium waarmee een merk informatie kan geven of juist kan verkrijgen. Ook vindt hier interactie plaats met de doelgroep. De story’s kunnen variëren van polls, tot tips, informatie verstrekken tot vragen laten insturen, en natuurlijk is er een SWIPE-functie mogelijk naar een gewenste webpagina.

Eventreport

Wilt u dat Kids en Kurken aanwezig is en een verslag maakt van een lancering of event (in woord, beeld en/of video)? Ook dat verzorgen wij! Hierin kunt u uitbreiden met Instagram en dan is natuurlijk de optie om LIVE te gaan erg tof!

Ambassadeurschap en exclusiviteit

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact op met Kids en Kurken.

Spullen mogen altijd vrijblijvend opgestuurd worden naar de redactie. Klik hier voor de adresgegevens.