Pas bevallen? Dit zijn de echte musthaves volgens Kids en Kurken!

|

Wij zoeken altijd de allerhipste, de allerleukste en de allermooiste spulletjes voor jou en je kleine. Zeker als je net bevallen bent, shop je graag voor je mini-me. Daarom hier wat inspiratie met een Kids-en-kurken-sausje! wij houden van roze, goud,  dierenprints, glitter en een goede basis. Guess what?! Elk item kan je bij Kids en Kurken winnen. Hoe? We hebben iedere dag van de geboortespecial een te gekke winactie. Hou onze Socials de aankomende week goed in de gaten!

Je hebt net een grote prestatie gericht: je hebt je baby eruit gewerkt. Tijd om dit te vieren! Met deze armband van Breekbaar met de naam van je zoon of dochter, sta je iedere dag stil bij jouw wonder.

85ae327d69cb134996831ff4a5210af239d7ec33.jpg


Plaats een reactie