De top 5 Insta-accounts met de mooiste gezinsfoto’s!

|

Er zijn mega veel Instagramaccounts en wij hebben voor jullie wereldwijd de pareltjes te voor schijn getoverd. Deze gezinsaccounts maken echt werk van de foto’s  van hun kinderen. Alles is perfect gefotografeerd, gestyled en bewerkt. Volg jij ze al?

1. Vanessa komt uit Californie en heeft een magisch account. Zij kan haar kinderen verplaatsen naar hele bijzondere plekken. Alles is zo goed bewerkt, dat het gevaarlijk echt lijkt. Vaak zijn het onwaarschijnlijke voorstellingen en dat maakt het juist zo tof!

The other day we went for a walk to the top of a hill by our house. You could see the entire city from where we stood. I remember I was standing there at the edge with Addy when she said “look mama there’s a lot of gray clouds over there, maybe it’s going to rain.” My heart broke when I realized she was pointing to a sky filled with thick smog looming over the city. I want them to grow old seeing the sky blue. I want them to be able to see the stars at night. I want them to explore all the wonders of the world. But that will only happen if I and all of you make a difference in how we treat their world. 🌎 #whp🌲 . . . #ps_storybook #creativegrammer #creartmood #childrenoftheworld #letthemexplore #wildandbravelittles #momentsinthesun #littleandbrave #folkscenery #thevisualscollective #livefolk #postthepeople #wanderfolk #follow_this_light #shared_joy #untoldvisuals #mystoryoflight #visualsgang #createcommune #electric_shotz #writeyouonmyheart #holdthemoments #tangledinfilm #seekingthestars #enter_imagination #kidsforreal #umh_kids #magicofchildhood #adventuresofchildren

Een bericht gedeeld door Vanessa (@the_life_of_aivax) op

2. Deze familie staat bekend om het synchroom op stoelen zitten. Ook staan ze voor muren met perfect op elkaar ingespeelde outfits. Verder maken ze tekeningen van hun slapende kindjes. Echt prachtig!

3. Dominique maakt hilarisch gebruik van voedingsmiddelen als kledingstukken voor de kinderen. Ook is ze een kei in het decoratief maken van een kleed, dekbed of vloer als passende achtergrond.

4. Danielle maakt van al haar foto’s een sprookjesachtige afbeelding. Iedere pic is stuk voor stuk sensationeel. 

5. Dit gezin maakt op wereldniveau de beste ‘rijtjesfoto’s’. Ze gaan altijd van groot naar klein en matchen hun mooie outfits. 

Plaats een reactie