Noelle en Ferri zijn getrouwd! Wij mochten dit stel interviewen!

| ,

Noëlle van Stek verwacht samen met Ferri Somogyi haar eerste kindje in september. Een spannende periode voor deze twee tortelduifjes dus. Tijd om dit stel een aantal vragen te stellen over het groeiende wondertje en het aankomende ouderschap!

Naam: Ferri Somogy & Noëlle van Stek

Aantal volgers: samen ruim 60K

1.En dan heb je een positieve test in je handen! Hoe reageerde je en wat dacht je?
Noëlle: 
Ik geloofde het niet! Ferri en ik waren op IJsland om oud en nieuw te vieren en op één januari deed ik de test. Ik moest de dag ervoor ongesteld worden, maar omdat ik nog maar net gestopt was met de pil, verwachtte ik nog niet dat mijn cyclus weer normaal zou zijn. Wél had ik voor de zekerheid een testje meegenomen, want je weet maar het nooit. Ik deed de test, zodat ik zeker wist dat ik gewoon ongesteld zou worden en mijn ding kon doen die dag. Maar nee, duidelijk twee streepjes. Natuurlijk waren we ontzettend blij, maar ik was vooral in shock.

2.Wat voor moeder word jij denk je?
Noëlle: 
Een lieve, maar ook strenge moeder. Ik zal mijn kind(eren) alle liefde en bescherming geven en ik vind normen en waarden belangrijk. Ik zal als moeder mijn kinderen altijd blijven steunen in wie ze zijn en wat ze willen worden.

Ferri wat wil je je kind sowieso meegeven?

Ferri: Liefde en wijsheid. Ik zou al het goede in mij willen overbrengen en wensen dat ze dat nog beter doet!

3. Hebben jullie al veel geshopt?
Noëlle: 
Laatst hebben Ferri en ik in één klap de hele babyuitzet geshopt. We hebben bijna alle spullen in huis. Qua kleding heb ik ook al een behoorlijke verzameling. Niet zo zeer omdat ik zelf veel koop, maar ook omdat mijn vrienden, zusjes en moeder de baby al goed hebben voorzien van haar garderobe. Onze dochter wordt in september verwacht, dus ik wacht nog even op de collecties die in de zomer uitkomen voordat ik los ga 😉.

4. Hebben jullie een voorkeur voor geslacht?
Ferri:
Nee, dat heeft ons nooit iets uitgemaakt. Onze wens is een gezonde baby en geen voorkeur voor jongen of meisje.

Noëlle: We wilden graag een kindje en wat het zou worden maakte ons niet uit. Ik heb mezelf wel eens de vraag gesteld, dat wanneer ik mocht kiezen voor welk geslacht ik dan zou gaan, maar ik zou de keuze niet willen maken. Mochten we een tweede kind krijgen, dan zou dat net zo zijn. 

5. Hebben jullie al een naam voor het meisje?

Ferri: Ja deze hebben we. Een korte, vrouwelijke naam.

6. Noelle vind je het leeftijdsverschil met Ferri soms lastig?
Noëlle: 
Nee en ik ben er eigenlijk ook niet mee bezig. In bijna alle artikelen in de media wordt ons leeftijdsverschil genoemd, omdat dat blijkbaar iets is wat graag benadrukt wordt. Maar in ons dagelijks leven is ons leeftijdsverschil totaal niet aan de orde.

7. Vertel eens wat meer over ‘the Nanny Shop’.
The Nanny Shop is mijn bedrijf dat ik nu 3 jaar run. Het is een platform voor nannies en oppassers in omgeving Amsterdam/Waterland. Mijn werk is vraag en aanbod bij elkaar brengen. Ook heb ik een kinderopvang op locatie, wat ik het leukste vind om te doen. Ik doe voornamelijk bruiloften en evenementen. Samen met mijn team neem ik alle zorg van de kinderen uit handen en zorgen wij ervoor dat de kinderen een heerlijke dag vol vermaak hebben!

8. Zo stoer een eigen onderneming! Hoe ga je dat straks doen als je moeder bent?
Dank je! Ondernemen is super leuk en je leert er veel van. Als ik moeder ben, ga ik hier gewoon mee door, omdat ik veel vanuit huis werk. Ook ben ik met mijn eigen blog gestart. Dit is een persoonlijke blog waarin ik mijn ervaringen deel over de zwangerschap en straks over het moeder zijn.

9. Waar kan je jou ‘s nachts voor wakker maken?
Noëlle: Nu ik zwanger ben kan je me het best laten slapen, alles is meegenomen haha.

10. Ferri dit is jouw eerste kindje, ga je je voorbereiden met een papacursus?

Ferri: Geen papacursus, maar ik zal wel aanwezig zijn bij de bevallingscursus!

11. Spannend om vader te worden of niet Ferri?

Ferri: Natuurlijk! Dit gooit in één klap ons leven om en we weten niet wat ons te wachten staat. Een spannende periode waar we beiden naar uitkijken.

12. Als jullie één wens mochten doen, wat zou dat zijn?
Noëlle: 
Een wens gericht op mezelf en mijn gezin is dat we gezond blijven. Verder hebben we elkaar en dat is het aller belangrijkste in mijn leven!

13. Wat zijn jullie doelstellingen voor de komende jaren?
Noëlle: 
Moeilijk, want ik kijk niet heel ver vooruit. Ik wil gelukkig zijn in wat ik doe op het moment. Wanneer ik een nieuwe uitdaging nodig heb zoek ik deze. Mijn doelstellingen voor ons gezin is om iedereen gelukkig te maken. Daar word ik zelf ook een gelukkig mens van.

Wil je meer zien van Ferri en Noelle, klik dan hier voor haar Instagram en hier voor zijn Instagram. Noëlle is haar eigen blogsite begonnen! Kijk snel hier!

Plaats een reactie