Back to work

|

Toen ik 3 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap mijn baan verloor, hebben wij samen besloten dat ik thuis zou blijven voor de kleine man.

Bij de oudste twee heb ik altijd 32 uur gewerkt en soms had ik dan best het idee dat ik veel miste. Na het maken van een rekensommetje kwam het erop neer dat ik zou gaan werken voor de kinderopvang en dan was ik liever bij mijn kleine man. Dus bleef ik thuis. Ook heerlijk voor de twee grote kids. Mama altijd thuis.

Maar WoW thuis zitten is in mijn ogen veel zwaarder dan werken. 24/7 met de kids – en eerlijk ik hou zielsveel van mijn kids – maar ik ben nooit alleen! Even alleen boodschappen doen is voor mij al een uitstapje.

Omdat ik toch iets wilde doen, terwijl ik thuis zat, ben ik gestart met een eigen webshop in handgemaakte kinderkleding. Super leuk, maar ook best pittig met een baby/peuter om je heen.

Nu 3 jaar later heb ik besloten weer buiten de deur aan de slag te gaan. Ik mis het om gewoon even geen mama te zijn. Even gewoon Charelle. Ik wil weer aan het werk, maar waar begin ik? Mijn hart ligt in de kindermode, maar naast mijn ervaring in het hebben van een eigen shop en het maken van deze kleding heb ik geen diploma’s in de moderichting.

Ik heb voorheen altijd als directiesecretaresse gewerkt, maar kan ik dat nog wel? Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik vind het zo spannend om weer te gaan solliciteren. Het maakt me onzeker. Ben ik niet al te oud of ben ik er niet te lang uit geweest?

Mijn zoektocht gaat beginnen met een hoop onzekerheid, maar ik ben ontzettend gedreven en heb zoveel zin om weer aan de slag te gaan.

Liefs
Charelle

Plaats een reactie