Bloedmooie Elize van ‘Oh oh Cherso’, vertelt dat haar baby later nooit aan zo’n programma mag meedoen. Zo grappig!

| , ,

1. Introduceer jezelf en je gezin eventjes 🙂 

Hallo! Ik ben Elize en ik ben 26 jaar oud! Afgelopen januari ben ik moeder geworden van een heel lief jongetje (Dirk, vernoemd naar zijn opa). Verder werk ik ook nog in een kleding winkel Rikki Mode in Den haag 3 dagen in de week.

2. Hoe reageerde je en wat dacht je toen je ineens zwanger bleek?

Mijn vriend zei al een week elke dag dat ik een test moest doen, omdat ik me anders gedroeg, maar ik vond dat eigenlijk nergens voor nodig, want ik voelde me niet anders dan normaal….

Toen na een week toch maar een testje gedaan op mijn werk (de goedkoopste test van de Kruidvat gekocht) en ja hoor, er verscheen een heeeel licht streepje! Ik schrok toch wel en ik geloofde het ook niet. Ik had mijn vriend een foto van de test geappt en hij appte een foto terug van zijn geschrokken gezicht, haha! Ondanks de schrik waren we wel gelijk heel blij!

3. Wat vind je leuk en wat irritant aan het moederschap?

Soms zijn de nachten best zwaar als je maar 3/4 uur achter elkaar kan slapen ben je gewoon echt moe, maar als je dan weer zijn lachende gezichtje ziet en hoe blij hij is als hij uit z’n bedje wordt gepakt dan is het het allemaal waard. OOOOIITT gaat hij doorslapen haha.

4. Hoe was je bevalling?

Ik had al 5 cm ontsluiting toen ik in het ziekenhuis aankwam. Ik werd ingeleid, want ik was 41 + 2 weken, dus ik ging gelijk aan de weeënopwekkers. De weeën waren zo heftig dat ik een ruggenprik wilde en dat was heerlijk!

Alles ging goed, alleen toen ik moest persen duurde het anderhalf uur voordat hij er echt was, dat was zwaar.

5. Had je een voorkeur voor geslacht?

Nee absoluut niet, ik vind het allebei leuk! 

6. Shop je liever voor jezelf of voor je kid?

Nu voor mijn kind haha. Ik hou heel erg van shoppen. Dat doe ik natuurlijk ook nog voor mezelf, maar voor je kind shoppen is het allerleukst!

7. Heb je spijt van ‘Oh oh Cherso’ ?

Nee, ik vond het super leuk om te doen en heb er veel leuke herinneringen aan over gehouden. Ik heb me ook niet echt misdragen, dus hoef me er ook niet voor te schamen.

8. Mag jullie kindje straks meedoen aan een programma zoals ‘Oh oh Cherso’ ?

Nee haha, dat denk ik niet. Ik zou veel te bang zijn dat mijn kind zich niet goed gedraagt en dan zijn hele leven spijt krijgt…

9. Waar kan men jou ‘s nachts voor wakker maken?

Sushi!

10. Als je één wens mocht doen, wat zou dat zijn?

Dat mijn kind altijd gezond blijft en gelukkig! 

11. Wat zijn jouw doelstellingen voor de komende jaren?

Ooh even denken hoor, ik heb eigenlijk niet echt een doelstelling, want ik laat dit jaar een beetje op me afkomen.. Ik denk gewoon gelukkig zijn met mijn gezin!

Plaats een reactie