Gezinsleven: hoe ik onbewust de andere vrouw werd… DEEL II

| , ,

Mijn telefoon ging alweer. Ik besloot op te nemen, want het was mijn vriendin en ze had mij al meerdere malen geprobeerd te bellen. Ik was met hem. Er was iets tussen ons. Een bijzonder sterke aantrekkingskracht en ik wilde fysiek bij hem zijn. “Waar ben je?!” Ze is ongerust en wilt dat ik terug ga naar de club. Dit is niets voor mij, besluit ze, en oppert dat het tijd is om te gaan.

Josh en ik waren na een uur in de club te zijn geweest, naar buiten gegaan en hadden een rustiger plekje gezocht om beter te kunnen praten, gezien er van dansen even niets kwam. Een kleine bar verderop was daar de perfecte setting voor. Hij was leuk, lief en erg vleiend. Pakte soms mijn hand en kon mij enorm opwinden door kleine zachte kusjes op mijn handpalm te geven of door mijn nek te strelen met z’n hand. Het leek wel of mijn zenuwuiteinden tot leven kwamen bij hem en alle aanrakingen waren verslavend. Ik hunkerde naar meer. Hoe kon dit? Zo heb ik mij nog nooit gevoeld bij iemand. Maar dit is wat hij bij mij losmaakte en het smaakte naar meer. Ondanks dat ik de gemiste oproepen had gezien.

Ik besloot dat het inderdaad tijd was om terug te gaan. Terug naar de realiteit van een bezorgde vriendin en terug naar huis. Weg uit de bedwelming van Josh. Terwijl ik terug ging naar de club, verliet hij de locatie. Jammer! Ik had nog graag de rest van de avond en nacht tegen hem aan geschuurd. Mijn vriendin snapte niet waar ik mee bezig was, zij kende mij niet als iemand die haar remmingen losliet voor een man. Een onbekende man. En ze was bezorgd dat ik mij ergens in liet, waar ik later alleen maar een les uit haalde en geen toekomst.

Dit keer was er de dag erna meteen contact. Met een vermoeid hoofd zat ik aan de andere kant van de telefoon. Lang leve Whatsapp. We appten over van alles, maar vooral hoe fijn we het gehad hadden en dat we dit vaker moesten doen. Ons eerste avondje uit stond gepland. De bioscoop. Ik hou eigenlijk niet zo van dates in de bios, want van praten komt helemaal niets. Donker, de film, pauze met heel veel mensen en als het dan afgelopen is, scheiden dan meestal de wegen naar huis. Ik besloot toch te gaan, want hij wilde een film zien die ik eigenlijk ook heel graag wilde checken met mijn girlies. Erg fout om met je date naar een Nederlandse Chick Flick te gaan, maar hé ik ging hem weer zien. Hij kwam mij dit keer ophalen. Ik weet nog goed dat ik het portier opende en hem in al zijn glorie achter het stuur zag zitten. Arrogant zelfs, maar ik was verkocht. Wat een heerlijkheid. Ik stapte in en weet nog dat het ongemakkelijk was, maar ook weer heel vertrouwd. Het voelde fijn. Tijdens de rit naar de bioscoop praatten wij over onszelf. Wat we in het dagelijks leven interessant vonden, wat ons beroep was en uit wat voor een gezinnen wij kwamen. Bij de bioscoop was hij een true gentleman. Hij kocht mijn kaartje, trakteerde mij op een hapje en een drankje en droeg mij op handen. De uitgekozen stoel was een love seat midden achterin. Afgelegen in een vrij lege zaal. Van de film hebben we niet heel veel gezien, maar wat genoot ik van hem. Hoe hij zijn arm om mij heen sloeg, hoe hij rook aan mijn haar, hoe hij speelde met mijn vingers en met zijn andere hand mijn been streelde en mij mijn ogen deed sluiten. Alles in mij was wakker, en ik voelde alles wat hij deed zo intens. Ik wilde niet dat hij stopte. En toen, toen ging het licht aan. Pauze. Met een verhit hoofd zocht ik snel de wc op. Pffff, wat deed hij met mij? Eerlijk, in mijn vorige relaties had ik dit niet. Ik leerde mijn voorgaande twee partners kennen via gemeenschappelijke vrienden en hier was de spanning zo compleet anders. 

Bij terugkomt in de zaal zat hij op mij te wachten en het was alsof hij alles op zich in nam en hij mij uitkleedde met zijn ogen. Ik voelde mij ongemakkelijk, maar aan de andere kant ook heel erg sexy. Bij de tweede helft van de film vonden onze lippen elkaar voor het eerst….

Lees hier het vervolg

JANE DOE

Plaats een reactie